2777
2789
عنوان

فوری

279 بازدید | 19 پست

سلام سلام .دوستان یک گروه وکالت هست بسیار بسیار بسیار با تجربه .در همه دادگاه ها میشناسند افراد رو.همیشه هم رای می‌گیرند .به ازای معرفی هر موکل بیست درصد حق وکالت رو به معرف میپردازند.مثلا اگه ارزش پرونده ای یک‌میلیارد باشه دویست میلیون درجا به معرف کارت میکشند در دفترشون.میتونید امتحان کنید 

09127919913

وکیل ومهندس پزشک اینها گدا هستند به کسی همچنین کاری نمی‌کنند شما هم تلفن پخش نکنید دنبال تور کردن یه ...

عزیزکم شما مجبور نیستید تاپیک رو بخونید که نظر بدید آدما خودشون عقل دارند کسی رو مجبور به کاری نمی‌کنند انسان اختیار داره خودش حق انتخاب داره درک داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تاپیک زدید وامسال من هم باید نظر بدن پس شما هم. ظرفیت انتقاد داشته باش 

پس حتما تبلیغ کننده همه پزشکان و وکلا و سایر شغل ها همگی دنبال تور کننده یه مشت بدبختن؟؟از نظر شما همه کسایی که تبلیغ میکنند پس اینطور هستند پس بشینیم به تلویزیون و روزنامه و بلاگر ها و همه تبلیغات کاغذی هم افترا بزنیم!!جالبه 

پس حتما تبلیغ کننده همه پزشکان و وکلا و سایر شغل ها همگی دنبال تور کننده یه مشت بدبختن؟؟از نظر شما ه ...

بنده پشت این گروه وکالت ایستادم و با تمام قوا از تمام این عزیزان دفاع میکنم چون کارشون درسته و حق تبلیغ کردن دارند تا بسوزد هر چشمی که نتواند ببیند

بنده پشت این گروه وکالت ایستادم و با تمام قوا از تمام این عزیزان دفاع میکنم چون کارشون درسته و حق تب ...

میشه بیشتر توضیح بدید؟ معرف یعنی ما؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
میشه بیشتر توضیح بدید؟ معرف یعنی ما؟

اره عزیزم اگر موردی پرونده ای پیش اومد که نیاز به وکالت داشت به این شماره تماس بگیرید بگید معرفش هستید برای اینکه مطمین‌بشید کلاهبرداری نیست مورد پیش آمد اصلا مورد رو بهشون معرفی نکنید که خودشون باهم قرارداد نبندد خودتون برید با همراه هم برید اگر شک دارید آدرس دفترشون در نیاورانه میتونید از خودشون بپرسید بله من مبلغ هستم تبلیغ میکنم دروغ نمیگم که مثلا فکر کنید دارم همینجوری کار انجام میدم ولی پول معرف به جیب معرف می‌ره نه من 

😐😐پس کاری اینا داشتید نرید دکتر و وکیل !!!

شما متن اون بخونید بعد نظر بدید گفتن اینقد میدن به کسی که پرونده معرفی کنه منم گفتم اینها گدا هستند پول مفت نمیدن نه گفتم نرید چرا متن درست نمی‌خونی سر می‌پرید وسط 

تعجبم ازشما 

شوهرت جزو وکلای این گروهه؟ یا پورسانتی چیزی بهت میدن درازای تبلیغ؟

اره عزیزم من تبلیغ میکنم دروغ ندارم بگم.کارم‌تبلیغه مثل همه شغل ها.من تبلیغ میکنم حقوق خودم رو میگیرم اون کسی هم که معرف باشه پول خودشو 

شما متن اون بخونید بعد نظر بدید گفتن اینقد میدن به کسی که پرونده معرفی کنه منم گفتم اینها گدا هستند ...

شماهم درست بخونی منم تیکه انداختم کاری به متن ندارم معلومه یه وکیل درامدشو نمی‌ده ولی لحن شماهم بده ک گدا میگین