2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 135 پست
شاید شما زیاد شنیدین زن پریود یا ادمی که غسل گردنشه نجسه واستون عادیه . من تا به حال نشنیده بودم و خ ...

شما مسئول افکار ذهنی دیگران نیستین ک بخاطر اینکه همچین سوالی تو ذهنش ب وجود اومده نی نی یارو صدا بزنید واقعا کارتون خنده داره یکم فکر کنید

💔
@نی_نی_یار_پنج    واقعا اینجا سایت زنانست و انقد توهین میشه به خانما؟؟؟ خانما هفت روز در ...

بابا بس کنید عین زنای خاله زنک تاجیزی میشه میری ب بزرگتر میگی بیا

خب عین ادم باحرف مشکلتون حل کنید .نی نی یارم اونروز کلی مسخرتون کرد کافی نبود.

😒😒😒😒😒بس کن زرت و زرت نی نی یار نی نی یار رسیدگی کن بچه کوجولو

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مسئول افکار ذهنی دیگران نیستین ک بخاطر اینکه همچین سوالی تو ذهنش ب وجود اومده نی نی یارو صدا بزن ...

باشه

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بابا بس کنید عین زنای خاله زنک تاجیزی میشه میری ب بزرگتر میگی بیا خب عین ادم باحرف مشکلتون حل کن ...

باشه

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بله درسته عزیزم منم حرفم اینه ادما نمیتونن ناقل نجاست باشن ❤

درسته مثلا ما اگه دستمون خونی بشه یا مثلا دستمون رو ببریم خون بیاد نمیریم که با همون دست به بچمون غذا بدیم چون میدونیم خونه کثیفه و هزار جور بیماری رو منتقل میکنه ولی وقتی اون خون رو میشوریم دستمون رو پانسمان میکنیم دیگه خیالمون راحته واسه غذا دادن به بچمون و دیگه نگران نیستیم که اون زخم عفونت کنه یا از خونش به خونه زندگیمون بچکه 

اصل این احکام واسه تمیزی و سلامتی روح و جسم خودمونه با اینکه خودمم با خیلی از احکام مشکل دارم و مذهبی نیستم ولی خیلی از احکاممون واسه سلامتی خودمونه 

و اینکه خدا هیج بنده ای رو نجس نیافریده همه انسان ها پاکن و خدا از روح خودش در جان ما دمیده 

ای کاش دوستان هم با آرامش برخورد کنن 

روزتون خوش مرسی که انقد خوبید😘❤

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
درسته مثلا ما اگه دستمون خونی بشه یا مثلا دستمون رو ببریم خون بیاد نمیریم که با همون دست به بچمون غذ ...

عزیزم درسته قربونت بشم ❤

این حرفا چیه؟ هرحرفی رو نباید زد که باعث مسخره شدن دین بشه

اسلام روی نجاست زیاد سخت نگرفته و مخالف وسواسیه

و اینکه اون عین نجاسته مثل خون که نجسه

نه قسمای از بدن زن پریود که به خون الوده نیست

یا اینجا یا پی وی برام بفزست جونم

یه پرشک سنتی میگفت پریود یه حالت ویروس داره.. دیدین خونه ای که دوتا دختر باشن با مادرشون.. یکی پریود میشه دخترا دو روز بعد پریود میشن و این حالت واگیر بین خانومایی که تو خونه ان بوجود میاد 

قدیم اگه خانومی پریود بوده مهمونی نمیداده که انگار یه جوری بوده مثلا بد بوده.. مثلا خواهر میخواست بره خونه خواهرش میگفته خواهر مریض نیستی که... ولی اللان خانوما ماه رمضون پریود میشن مهمون دعوت میکنن افطار میدن.. این موضوع اصلا به نجاست ربطی نداره... شاید بخاطر اون حال بد خود خانوم بوده.. ولی کلا زن ستیزی نیست پریود بودن یه پروسه طبیعیه تو بدن خانوما اما این طبیعت نیاز به مراعات کردن یه سری اداب بهداشتی و روحی داره.. من بعد اون جریان خیلی حواسم هست مثلا شامی درست نکنم یا غذایی که دست بره داخل غذا... یا کباب تابه ای اینا... سوتفاهم نشه من مطلبی رو که به نظرم جالب بود براتون گفتم 

سلام عزیزم شما مربی یوگا هستید 

سلام گلم خیر درمانگر طب فشاری و طب سنتی هستم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅