2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 5638 بازدید | 135 پست
ازنظرفقهی نمیدونم، ولی خودم شخصا اون لباس روجداگانه میشورم وخشک میکنم بعد میندازم توماشین .

مادرشوهر منم اصلا چیز نجس رو داخل لباسشویی نمیشوره و میگه لباسشویی فقط چرک لباسو برمی‌داره و نجاست رو تمیز نمیکنه ولی من همه جور لباسو میندازم نمیدونم کدوم درسته

💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق روایات عده ای راتوجهنم عذاب میدن، به این علت که به پاکی وطهارت اهمیت نمیدادن،یعنی براشون نجاست مهم نبوده حالا کسانیکه میکن برام مهم نیست خودشون رابراجهنم اماده کنن

من به عنوان یه ادم پریود میگم تو با این افکارت نجسی نه منی که طبق غریزه طبیعی بدنم پریود میشم . فعلا .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
یادمه بچه بودیم  کسی که پریود بود بعد پاکی حتی ساعت دستش یا لباسایی دوران پریودی پوشیده ...

چقدر تفکرات زن‌ ستیزانه داشتن 

خدا رو شکر مردم الان آگاه تر شدن به هر دین و آیینی که باشن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بله متاسفانه حرفایی میزنن، اسلام قبول ندارن ولی میگن مسلمونیم!!!!

مشكلي نيست قبول نداشته باشن ،مسئله ايه بين خودشون و خداشون يا هر چيزي كه قبولش دارن ….

دخالت و توهين به عقايد هم كار درستي نيست …

@نی_نی_یار_پنج  واقعا اینجا سایت زنانست و انقد توهین میشه به خانما؟؟؟ خانما هفت روز در ماه پریودن ینی نجسن و لباساشونو دستای خیسشون باعث انتقال نجاست میشه؟ چرا هیچ برخوردی با این تاپیکا نمیشه . 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
مادرشوهر منم اصلا چیز نجس رو داخل لباسشویی نمیشوره و میگه لباسشویی فقط چرک لباسو برمی‌داره و نجاست ر ...

لباسی که فرد پریود یا جنب پوشیده نجس نیست مگر اینکه عین نجاست مثلا خون پریودی روش باشه.

لباس نجس بعضیا (مراجع)میگن باید عین نجاست رو‌برطرف کرد بعد انداخت تو ماشین مثلا لکه خون روی لباس رو شست بعد انداخت تو ماشین. بعضیا میگن اشکال نداره همینجوری بندازی

چقدر تفکرات زن‌ ستیزانه داشتن  خدا رو شکر مردم الان آگاه تر شدن به هر دین و آیینی که باشن

بیشتر وسواسی ها اینجور بودن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
مگه میشه آخه شنیدم تا زندس نمیشه عوض کرد

آره عوض میشه کرد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
بزرگوار ايشون تاپيكشون خبري نبود (نگفت كه نجسه) سوالي بود (آيا نجسه؟)

ینی واقعا یه انسان انقد کم عقله ؟ قشنگ مشخصه با هدف توهین و تحقیر زنا این تاپیک زده شده .