2821
2789
عنوان

خیلی حالم بده

122 بازدید | 13 پست

عفونت واژن هرچیم دکتر میرم باز برمیگرده تروخدا تجربه ای دارین بگین هم بوی بد هم ترشح پنیری هم مث سفید تخم مرغ

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم همینطور بمدت مترونیدازول خوردم ی کمی بهتر شد اما بازم هست کامل خشک نمیشه .‌‌‌‌‌‌من شنیدم ی کپسولی هست خیلی خوبه اما ایرادش اینه ک واژینال مصرف میشه بی زحمت منو لایک کن 

اگر عفونت راجعه داری مشکل میتونه شوهرت باشه

اآنکه  دکتر نمیاد چ قرصی باید بهش بدم؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
متاهلی؟ پماد میده دکتر با ژل شستشو با تیوب میزنی میشوره میاره همه چی رو ... قرصم میده

اره متاهلم دوباره برمیگرده نمیدونم دیگه چی بزنم

منم همینطور بمدت مترونیدازول خوردم ی کمی بهتر شد اما بازم هست کامل خشک نمیشه .‌‌‌‌‌‌من شنیدم ی کپسول ...

اسمش چیه؟؟؟تو مجردی؟؟من متاهلم میتونم استفاده کنم 

سشوار بکش هر وقت خودتو میشوری 

بهتر که شدی فقط خودتو خشک کن با دستمال بعد از دستشویی ولی بعد از حمام حتما سشوار بکش 

برات عادت بشه همیشه اینکارو کنی

میشه واسه سلامتی و عاقبت بخیری پسرام صلوات بفرستید😍😍
اآنکه  دکتر نمیاد چ قرصی باید بهش بدم؟؟؟

همون پماد واژینال باید برنه فقط اسم نوعش تاپیکال کرمه 

ولی باید بره چون ممکنه قارچ نباشه و چیز دیگه باشه 

اگه همسرت اهل خیانته کار کار خودشه اگر هم بهداشتشو حفظ نمیکنه تاپیکال کرم براش بزن حل نشد به متخصص زنانت بگو ببین چی تجویز میکنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
همسرت هم باید درمان بشه

همین قرصای ک خودم میخورم ب اونم بدم؟؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز