2777
2789
عنوان

گوشی کدومو بخرم🤦

162 بازدید | 17 پست

از دوست آیفون بازم شنیدم اس ای آیفون گوشی خوبی نیست و بخری ایکس بهتره تا اون

از یه طرفی دوستم بهم گفت اگه یه چی میخوای دوربینشم خوب باشه برو سراغ ۱۱ به بالا ولی پولم نمی‌رسه به ۱۱ به بالا تا ایکس که فکر کنم الان ۲۰ تومنه پولم میرسه ولی بقیه رو نه

نمیدونم باتریش چطوره ؟ ایکس خوبه؟ الان باید چندسالی از تولیدش گذشته باشه فکر نکنم دیگه کیفیت خوبی داشته باشه نسبت به بقیه گوشیای آیفون

شیائومی هم دوستم بهم معرفی کرد ولی خب من دلم آیفون میخواد از ۲۰۱۵ تا همین پارسال آیفون ۷ داشتم خیلی راضی بودم اصلا بلد نیستم با اندروید کار کنم از یه طرفی تنها پولم به این گوشی میرسه و از طرف دیگه میگم شبائومی انتخاب منطقی تره نمیدونم چیکار کنم شماهایی که گوشی شیائومی یا آیفون یا هردورو داشتین یه گوشی با حداکثر قیمت ۲۰ تومن چی می‌شناسیم که خوب باشه دوربینشم خوب باشه و هنگی نباشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شهریور پارسال ایفون ۱۲ معمولی گرفتم..

کیفیتش خوبه ولی زومش خوب نیست

خیلیم زود شارژش خالی میشه روزی دوبار میژنم شارژ البته الان یکم کمتر به خاطر امتحانا زیاد کار نمیکنم باهاش

کلا از یکی شنیدم ۱۲ خوب نیست ۱۱ بهتره

ولی ایکس هم تعریفشو شنیدم خوبه…

ایفون x نهایتا یکی دو سال دیگه اپدیت بگیره بعدش دیگه به درد نمیخوره 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وای 😭 خب پس دیگه باید برم انرویدو بخرم چون تنها پولم به ایکس میرسه 😂

چقدر میتونی هزینه کنی؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تا ۲۰‌ تومن

۱۱ معمولی دست دو نمیشه؟؟ فکر کنم بشه هاااا

یازده قیمت کردم ۲۶ اینطورا بود اگه بشه ۶ تومن گیرم بیاد خوب میشه ولی فعلا همین ۲۰ تومنم بزور گیر آور ...

حافظه ۶۴ زیر ۲۰ تومنه