2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب توی فسنجون فقط گردو نریز من کنجد هم آسیاب می کنم میریزم خوب میشه دوستم می گفت بادام زمینی هم خوب میشه البته حداقل نصفش گردو باید باشه
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
مامان من گردو و پیاز و سبزی معطر و رب انار رو با هم تفت می ده هم داخل شکم ماهی هم بادمجون هم کنار مرغ خیلی خیلی خوشمزه می شه
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
نه دیگه لازم نیست البته تو موادی که گفتم به انداز یه قاشق رب گوجه هم می زنه که خوشرنگتر بشه یه غذای دیگه هم هست اسمش اناربیج هست تو نت سرچ کن اونم خوشمزه س
هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
مرغ را دوساعت میذارم تو آب نمک.بعدش سسش را درست میکنم.
سسشم دوتا پیاز بزرگ را ریز رنده میکنم.ی قاشق رب گوجه دوتا قاشق رب انار ی کوچولو آبلیمو و نمک و ادویه مرغ و زعفرون و یکم‌رکغن و گردو آسیاب شده است.مخلوطشون میکنم و مرغا را میزنم داخل مواد و کف قابلمه میچینم و عین برنج دمی میندازم.هیچ آبی هم احتیاج نداره خود پیاز آب میندازه .هر نیم ساعت یبارم میرم زیر و روشون میکنم.نیم ساعتم که از پخت مرغا گذشت سیب زمینی را به ضخامت تقریبا یه سانت حلقه میکنم‌و تو همون سس میزنم و سیبا و بقیه سس ها را هم میریزم رو مرغا.
من گردو آسیاب شده رو با جعفری و گشنیز و نعناع و ترخون و پیاز و سیر و یه قاشق رب انار ترش و نمک فلفل زردچوبه و گلپر و دارچین میذارم تو روغن زیتون کم و یه چیکه آب درش و میبندم.. با شعله کم. هم خوشمزه میشه هم مقویه کنار ماهی و مرغ هم میشه خورد.
ONLY. GOD.
مرغ ترش سبزی مخصوص داره با گردو. سبزیش هم سبزیهای عطریه که من نمیدونم چیه فقط تو شماله خورشت عدس. عدس گوشت گوسفندی و کمی گردو. اینو بخوری عاشقش میشی گوشت و پباز رو میزاری تفت میخوره عدس رو هم میریزی و گردو و اب. مقدار عدست سه چهار برابر گردو هست. بعد چند ساعت عدسها له میشه کاملا باید له بشه یا خودت کمک کن با هم زدن زیاد له بشه با پلو عالیه. مرغ شکم پر هم خوبه با گردو و همون سبزیهای مخصوص بادمجان شکم پر هم با گردو و همون سبزیجات معطر
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀