2777
2789
عنوان

جراح بینی. مشهد

1089 بازدید | 15 پست

سلام. 

خانومای گل مشهدی، هرکسی که جراح خوب برای عمل زیبایی بینی گوشتی سراغ داره معرفی کنه لطفا. ترجیحا خیلی قیمت بالا نباشه. و ایا کسی پیش خانم دکتر زهره متدین عمل کرده؟؟؟؟ ممنونم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

320 بازدید| 21 پست

با سلام ،اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین،تحت هیچ شرایطی پیش این دکتر نرین.

معمولا عمل های جراحی اش عوارض بالا داره و ویزیت بعد از عمل اصلا ندارن و کلا کنسل می کنن

با سلام ،اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین،تحت هیچ شرایطی پیش این دکتر نرین.

معمولا عمل های جراحی اش عوارض بالا داره و ویزیت بعد از عمل اصلا ندارن و کلا کنسل می کنن

با سلام ،اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین،تحت هیچ شرایطی پیش این دکتر متدین نرین.

معمولا عمل های جراحی اش عوارض بالا داره و ویزیت بعد از عمل اصلا ندارن و کلا کنسل می کنن.

شما رو به خدا قسم میدم ،با جون خودتون و عزیزانتون بازی نکنین،خواهش میکنم 

این موضوع واقعیت داره که تاپیک کردم ،و پیگیرم از طریق قانون،یک فرد دیگه عمل بینی انجام داده ،تکلم اش دچار مشکل شده ،شکایتش داخل نظام پزشکی ثبت شده،یک دختر خانم هست

تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین عمل جراحی انجام ندین، اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین