2789
عنوان

کرجیها

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست
خوبه همه ی گوهردشتی ها یجا جمع شدیم 😊

ما فاز دو خیابونهای پایینیم بدبختی منبع آب هم نداریم پارسال اومدیم اینجا به صاحب خونه گفتم گفت آب اینجا هیچ وقت قطع نمیشه 🤦‍♀️ پسرم زنگ زده مادربزرگش که اگر آب نیاد ما شب میایم خونه تون خودشو دعوت کرده اونجا 😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من چسبیده به سازمان آب 

به خاطر سیل پنج شنبه است گل و لای آورده با خودش خدا کنه تاعصر وصل بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فاز سه الان که شما گفتین پاشدم دیدم قطع شده 

دیروز نوشته بود تو خبرها ۱۳ و ۱۴ فاز دو مشکل داره امروز به خیابونهای پایین هم کشیده شد 🤦‍♀️ 

دوستان ما آب داریم ما اولای خیابان شهرداری هستیم

بیایم خونتون😄

ما فاز دو خیابونهای پایینیم بدبختی منبع آب هم نداریم پارسال اومدیم اینجا به صاحب خونه گفتم گفت آب ای ...

من چند ساله اینجا زندگی می‌کنم ندیدم آب قطع بشه ،بخاطره سیله کوه ریزش کرده ریخته روی منبع های آب برای همونه

دیروزم بنیاد بودم یه دو ساعتی قطع شد

من چند ساله اینجا زندگی می‌کنم ندیدم آب قطع بشه ،بخاطره سیله کوه ریزش کرده ریخته روی منبع های آب برا ...

منم ۱۲ ساله گوهردشتم ندیدم اولین باره