2777
2789
عنوان

💔میای؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیشده عزیزم؟ اول بذار آروم بشی بعد با ذهن آروم تصمیم بگیر چیکار کنی

من از بچگیم از وقتی که به یاد دارم دوستی نداشتم چون تک بچه بودم دوست داشتم تا جایی که میتونم با اطرافیانم مهربون باشم ابراز علاقع کنم ولی بازم دوستی کنار خودم نداشتم حتی وقتی ک دبستان بودم زنگ تفریح ها تنها ی گوشه میشستم انقد تنها بودم ک گاهی مامانم میومد هر زنگ تفریح مدرسه و تو اتاق سرایداری منو میدید باهام حرف میزد و میرفت

بزرگ تر ک شدم نوجوانی متوجه اعتیاد پدرم شدم پدرم خیلی مهربون و دست و دلباز مورد توجه همه بود ولی از وقتی ک همه متوجه اعتیادش شدن ازمون فاصله میگرفتن طول نکشید ک بابام همش از نظر مالی شکست خورد طلاهای مامانم همرو برای پاس کردن چکاش فروختیم خونمون از دست دادیم و از سمت مادریم خیلی پول قرض کردیم از وقتی پدرم دچار این مشکل شد مامانم از نظر روحی خیلی آسیب دید دیگه بهم نمی تونست توجهی کنه و سرکار میرفت بابام ک همیشه با خودش تنش داشت با خودش حرف میزد سر کوچیک ترین مساعل غر میزد دعوا..

من خیلی کمبود محبت پیدا کردم با ی پسری اشنا شدم مهربون و ساده و کاری بود ولی خانواده مرفح داشت بهم خیلی محبت کرد همه جوره باهام ساخت تا بالخره دل ب دلش.بدم بعد س سال تا اینکه یهو ورق برگشت رفتارش از این رو به اون رو شد انگار ی ادم دیگه شد دیگه تمایل به تک پری نداشت کسی ک تو چشما دخترا نگاه نمی کرد و برای ابنکه ی لحظه برم ببینمش گریه میکرد شدیدا تنوع طلب شده بود.. رابطمون تموم کردم بعد اون نتونستم کسی دوست داشته باشم و نخواستم.. همه این مشکلا شکستا تنهاییا هنوز بامنه

من از بچگیم از وقتی که به یاد دارم دوستی نداشتم چون تک بچه بودم دوست داشتم تا جایی که میتونم با اطرا ...

خیلی ناراحت شدم 

اما زندگیه پدر و مادرت همه ی زندگیه تو رو نمیسازه عزیزم اونا بخشی از مسیر زندگیتن از اینجا به بعد تو باید زندگیه خودتو بسازی درامد خودتو داشته باشی حرفه ای ک دوس داری رو یاد بگیری مستقل بشی بعد خودت میبینی که کم کم همه چی داره درست میشه پول ک داشته باشی همه جا میری هر جا هم بری حداقل یدونه دوست پیدا میکنی بعد میتونی کلی باهاشون وقت بگذرونی از طرفی فراموش کردن رابطه ی عاطفی واقعا سخته اما شدنیه من نمیخوام نصیحتت کنم یا هر چی فقط تجربمو بت میگم

منم تقریبا همچین شرایطی داشتم تنها بودم دوستی نداشتم فردی ک عاشقش بودمو از دست دادم اما بعدش درس خوندم کنکور دادم دانشگاه رفتم دوست پیدا کردم باشگاه رفتم دوست پیدا کردم کلاس موسیقی رفتم به ارامش رسیدم یکی دیگه واردزندگیم شد اعتماد کردم اما بازم همون آش و همون کاسه بازم کات 

کلا از اینکه ادما روت خیلی تاثیر بذارن دوری کن چه خانواده چه عشقت چه رفیقت

تو فقط راه خودتو برو

خیلی ناراحت شدم  اما زندگیه پدر و مادرت همه ی زندگیه تو رو نمیسازه عزیزم اونا بخشی از مسیر زن ...

مرسي دركم كردي همينكارو بايد بكنم و تموم تلاشم ميكنم برام دعا كن💖