2789
عنوان

حموم جن😂

358 بازدید | 12 پست

یارو داشته حموم میکرده یهو یه جن میاد جلوش😬

میبینه یهو جن رو اینطوری:😨

دیدین که میگن بسم الله بگی جن میره! 

بعد یارو میگه بسم الله الرحمن الرحیم 

جن نمیره همینجور وایساده داره نگاش میکنه

دوباره میگه بببسسسم الله الررححمنن اللررححییمم

دوباره جن نمیره!

یارو پیش خودش میگه شاید باید با صوت بخونم تاثیر بذاره 

با صوت میگه بسیم ایلاهی الرحمن رحیم 

بعد جن میگه الله

😂😂😂

بی نمک هم خودتونید خیلی هم خنده دار بود😌

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام

😁😁😂

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هاهااااا بخندیننننننننن مزه اشششش نرععععععع هاهاهاااااا😐

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

جال لید

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم
من یک جور دیگه شنیده بودم جن میگه اگه عبدالباسط بشی فایده ندارد 

این خوب بود

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

جر خوردم😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

واااااااااااااااااااااای جرررررررررررررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

اینم داستان واقعی من یه بار شب بود زیر درخت بزرگی توحیاط مامانم اینا هست دستشویی هم اخرحیاط خیلی بزرگه پرازدرختای نخله رفتم زیر درخت اولی که رسیدم به جای بسم الله گفتم سلام 😂😂😂😂بعد اومدم تو خونه به مامانم گفتم خندید گفت جن ها گفتن چه دختر باادبی کارت ندارن دیگه😂😂😂😂

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸