2777
2789
عنوان

دخترا کمک؟

142 بازدید | 15 پست

سلام دخترا کسی هست که لباس مجلسی خوب وشیک سایز۳۶ داشته باشه امانت بده بهم وبعدش مرتب وتمیز وشسته واتو کشیده تحویلش بدم

یه لباس مجلسی  درست درمون ندارم.لباسای عادیمم همش تکراری شدن

کسی که بتونه اعتماد کنه وحساس نباشه

میتونی بری مزون کرایه کنی عزیزم قیمت مناسب هم دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا از اینجا میخواهی لباس بگیری 

خیلی همه چیز رو ساده گرفتین

برو مزون بگو بیشتر دستت میمونه پولش رو میدی ساعتی هس دیگه لباس های مزون مورد نداره دیگه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
برای یه شب. یه لباس معمولی رو میگه ۲۰۰ بعدم میگه باید راس ساعت بگیری واخر شب تحویل بدی منم نمیتونم ...

از اقوام کسی قرض بگیر ، اینجا مجازیه هیچ کس به کس دیگه انقدر راحت اعتماد نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

هیچ کس سایز من نیست

اگر میتونی خیاطی یاد بگیر هم کمک خرجه هم میتونی کلی لباس بدوزی واسه خودت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ علاقه ای ندارم به خیاطی

گاهی اوقات شرایط باعث میشه کاری انجام بدی که دوست نداری ، این خیاطی که کمترینشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40