انسان پنج تا حس داره یه حسی هست که گاهی یه چیزی نسبت به خودت یا نزدیکترین ادمایی دوبرت یه حالت الهام میشه بهت همچین چیزی .نه اینکه تو سایت میان میگن من حس ششمم.اصلا برا غریبه یا کسی که باهاش در ارتباط نیستی کار نمیکنه.اینکه اینجا میگن حدسه نه الهام
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
من خودم در مورد پدر مادرم خیلی حسم قویه.خودم میفهمم اون حسمالکیه و از استرسه.یا حسم واقعیه.چون میدونن من الکی حس نمیکنم چیزیو ازم مخفی نمیکنن دیگه.
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
اصلا کامنتا رو میخونید.فقط اماده اید برا اینکه بزارنتون سر کار
کسی که میپرسه میدونه خرافاته ولی خب شما نمیدونین چی تو ذهن یه ادم میگذره که مجبور میشه به ادما متوسل ...
میتونه کامنت قبلمو بخونه.جواب شما هم تکراریه.توجیح نداره.منم به ادمای خرافاتی بهتر از این جواب نمیدم