2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم رنگ کیت فقط بازی شروع و پایان تخمکگذاری رو میگهکه معمولا تخمک های بین ۱۸_۲۵ازاد میشن

به جز سونو از کجا بدونم سایزش چنده؟!

این ماه هم ورزش کردم هم تغذیم خوب بود و تقویتی،

تاثیر داره توی سایز تخمک؟!

دیشب اقدام کردم،امشب خونه نیستم،فردا شب اقدام کنم مشکل نداره؟

نه هیچ مشکلی نداره چون رنگ کیتت پر رنگه فردا هم میتونی اقدام داشته باشی ولی فردا هم کیت بزن ببین کمرنک شده یا ن که اکه شد یعنی ازاد کردی.چون دیروز داشتی تخمک بالغت بارور میشه

نه عزیزم رنگ کیت فقط بازی شروع و پایان تخمکگذاری رو میگهکه معمولا تخمک های بین ۱۸_۲۵ازاد میشن

ینی الان سایزش به ۱۸اینا رسیده که میخواد ازاد شه؟!

اسفند ماه تاریخ تخمک گذارم  کیت زدم اصلا رنگ نگرفت،رفتم سونو واژینال گفت تخمکات سایزش کمه ازاد نمیشه بالغ نیست این ماه.

به جز سونو از کجا بدونم سایزش چنده؟! این ماه هم ورزش کردم هم تغذیم خوب بود و تقویتی، تاثیر داره تو ...

به جز سونو نمیشه تشخیص داد عزیز دلم،بله خیلی مهمه که بدنت اماده باشه،اکه سابقه تنبلی و کیست و فیبروم نداری نگران نباش باردار میشی

به جز سونو نمیشه تشخیص داد عزیز دلم،بله خیلی مهمه که بدنت اماده باشه،اکه سابقه تنبلی و کیست و فیبروم ...

نه سابقه اینارو ندارم،یه بارداری شیمیایی داشتم که لانه گزینی درست انجام نشد و سقط شد،نمیدونم مشکل از کجاست،دعا کنید این ماه خبر خوش بشنویم،کل خانوادمون به این خبر نیاز دارن،اوضاع روحیمون خوب نیست

ینی الان سایزش به ۱۸اینا رسیده که میخواد ازاد شه؟! اسفند ماه تاریخ تخمک گذارم  کیت زدم اصلا رن ...

هرماه هورمون ازادکننده تخمک ترشح میشه 

وقتی کیتت رنگ داره بله حتما ازاد میشه