لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 عنوان رفتن😢 243 بازدید | 14 پست خواهرشوهرم اینا برای همیشه حجرت کردن به بلاد کفر . تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 1402/03/22 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2788 بلاد کفر؟ 😂😂😂😂 اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 26392 هجرت مال مکه و مدینه و عراقه😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
konkorrrrr عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 2981 بلاد کفر؟ 😂😂😂😂 یه سوال بپرسم تو کنکوری امسالی یا سال بعد ؟
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 خوشابه سعادت شون هعععی تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2788 یه سوال بپرسم تو کنکوری امسالی یا سال بعد ؟ هردو:/🗿😂 اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 بلاد کفر؟ 😂😂😂😂 اره دیگه . تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2788 دوازدهمی الان .؟ اره اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 بلاد کفر که اینجاس اعع؟ تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
konkorrrrr عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 2981 اره 👍میخوای پشت بمونی ؟من امسال نخوندم میخوام بمونم اگه چیزی نیاورم ولی عین سگ میترسم از پشت موندن
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 هجرت مال مکه و مدینه و عراقه😂 پس چی؟معادل فارسیش نیومد.الان افسرده ام تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2788 👍میخوای پشت بمونی ؟ من امسال نخوندم میخوام بمونم اگه چیزی نیاورم ولی عین سگ میترسم از پشت م ... اره اگ بابام من نکشه احتمالا بمونم:/🗿😂 اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.