2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله میشه

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

والا من یکی رو میشناسم سیگار که میکشه سریع بعدش بادی اسپلش و عطرو خالی می‌کنه بوی بدی نمی‌ده دیگ

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
شوهر من لباساش بو نمیده اما هرازگاهی تو ماشین پوره سیگار میبینم 

اگر هم عطر بزنه یکی عطر با سیگار ترکیب میشه و بوش عوض میشه 

من خودم شوهرم وقتی دوست بودیم سیگار میکشید و عطر میزد فک میکرد بوش کامل میره😂😂 

اگر هم عطر بزنه یکی عطر با سیگار ترکیب میشه و بوش عوض میشه  من خودم شوهرم وقتی دوست بودی ...

الان میکشه ؟ 

بنطرت به شوهرم بگم 

هر موقع میگم میگه ماشین و بردم مکانیکی اون کشیده چی بهش بگم چجوری بگم ک روش باز نشه و بفهمه من بدم میاد

الان میکشه ؟  بنطرت به شوهرم بگم  هر موقع میگم میگه ماشین و بردم مکانیکی اون کشیده چی به ...

من تو دوران دوستی مشکلی نداشتم اما وقتی که تصمیمش جدی شد چند بار بهش گفتم گوش نداد و یروز خیلی منطقی درمورد اینکه چقد به من اسیب میزنه توی زندگی و به خودش بدتر صحبت کردم و گفتم من خیلی بدم میاد و بعد اون باهاش سرد شدم و خودش فهمید و از وقتی ازدواج کردیم اصلا سمتش نرفته و فقط یکبار پیش برادرش کشیده بود که عذاب وجدان گرفت اومد بهم گفت 

بنظرم باهاش منطقی صحبت کن اما نه جوری که بفهمه مثلا خیلی زیاد روش حساسی و بهش بگو بکشی به رابطمون اسیب میزنی 

سلام

من از ۱۹ سالگی جسته گریخته، و از ۶ سال پیش روزی یک پاکت سیگار میکشیدم

(۴۰ روز میشه که ترک کردم.توی ۳۹ سالگی)

از انواع عطر و خوشبو کننده‌های گرونقیمت استفاده میکردم.سیگارهای کمبو تر میکشیدم.

ولی از شر بوی سیگار نمیتونستم خلاص بشم.ماشین، خونه و کمد لباس محل کارم بوی سیگار میداد.

اینا رو گفتم که بگم آدم سیگاری بوی سیگار میده،مگر اینکه درحد یکی دو نخ باشه یا از آخرین سیگار چندساعت گذشته باشه.یا دوش بگیره و لباساشو عوض کنه

توی همون صحبته بهش بگو که باهات دوست باشه و تو درکش میکنی و بهش کمک میکنی 

بهش بگو اگر میکشه اصلا چرا سیگار میکشه دلیلش چیه

سعی کن بهش کمک کنی که ترک کنی

سبک زندگیشو مثلا عوض کنی جمعه ها برین بیرون 

ولی بنظرم مطمئن شو چون شاید راست میگه 

اگرم خدایی نکرده جدی سیگاری بود کمکش کن و صبور باش و از بدیاش بگو که باعث بی میلی رابطه جنسی و دوری و سلامت و ... میشع 

نشد از یه مشاور کمک بگیر