2777
2789

پیاده روی واسه بارداری ضرر داره؟؟؟ همون معمولی ک ارووم راه بری؟

شما تو بارداری پیاده روی میکردین؟

دعاکنین ازفکرای منفی فاصله بگیرم،دیگه میخوام قوی باشم و به فکر تودلیم....❣

من سر پسرم پیاده روی میکردم هیچ تاثیری روم نداشت نه تو وزنم نه زایمانم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزی دو کیلومتر یا ۱ ساعت رو پیاده روی میکردم تا آخرین روز اخرشم سزارین شدم

من بیشتر واسه تعادل وزنم میخوام پیاده روی کنم

سلام گلم عالیه پیاده روی اتفاقا همش نشین تو خونه من میترسیدم تکون بخورم بچه اومد پایین شکمم اویزون شد همشم یا دراز میکشیدم یا میشستم پسرم ک بدنیا اومد صورتش چون دستاش روش بود قرمز شده بود یعنی پشت پلکاشو بینیش هنوزم هست کمرنگ میشه ولی نمیره  مامانم میگه به بچه فشار اومده از بس نشستی روش راه نرفتی . شما پیاده روی عادیتو داشته باش  مخصوصا اگمیخوای طبیعی زایمان کنی

از هفته ۳۴ یا ۳۶ به بعد با اجازه پزشک فقط 

چون بعضیها طول سرویکس میاد پایین خطر داره براشون باید با اجازه پزشک باشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

احتمالا دکتر یا ماما بهت میگه من یبار یه خانمی بود پنج ماه دوقلو داشت من پرسیدم استراحت مطلقی ؟؟؟؟ ای وی اف کرد بود ...... گفت نه اتفاقا دکتر گفته روزی دوتا سه ساعت پیاده روی کنم  اصلا استراحت نکنم  .یکیم بود میگفت برا خونه کارگر گرفتم بیشتر از یساعت نه سرپا وایسم نه بشینم 😑

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
احتمالا دکتر یا ماما بهت میگه من یبار یه خانمی بود پنج ماه دوقلو داشت من پرسیدم استراحت مطلقی ؟؟؟؟ ا ...

من واقعا موندم بده یا خوب

دکترم گف روزی نیم ساعت پیاده روی کن

وقتی دکتر گفته انجام بده عزیزم ❤️ انشالله نی نی تونو بسلامت بگیری بغلت😍

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....