2777
2789
عزیزم شما باید از شامپو های گیاهی مخصوص مو خشک و همچنین ماسک خارج حمام استفاده کنید

ممنون 

روغن بادام تلخ و روغن نارگیل خریدم دارم میزنم خوب نیستن ؟؟

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اصلا فقط افریقا هست و همه بدرد نخوره روغن بادام تلخ خوب نیست؟

عزیزم اصلشم اینجا هست قیمتش بالاس ولی ارزش داره خواسته باشین میتونم براتون تهیه کنم

❤💛🧡💚💙💜🤍
چرا کراتین نکنم ؟؟ این ماسک که میگی خوبه ؟؟ ماسک کلاژن استفاده میکنم الان ، قبلا هج دکتر پوست و مو ...

کراتین ریزش مو میاره مواد شیمیایی میزنن تو سرت بعد بوشم وقتی دارن میزنن خفه میکنه ادمو اره خوبه عزیزم موهات اگه کلا خشکه شامپو بدون سولفات بگیر موهاتو چنگ نزن نشسته موهاتو بشور شامپورو فقط به کف سر وریشه موها بزن لاژم نیست ساقه موهاتو بشوری کف به اونجا میرسه و خودش تمیز میشه 

به نام خداوند رنگین کمان
ممنون  روغن بادام تلخ و روغن نارگیل خریدم دارم میزنم خوب نیستن ؟؟

خوب هست ولی اونا جواب خوب نمیدن چون موهم مثل بدن به تغذیه نیاز داره ماسک و شامپو گیاهی باید استفاده کنی که دارای مواد مغذی است

❤💛🧡💚💙💜🤍
کراتین ریزش مو میاره مواد شیمیایی میزنن تو سرت بعد بوشم وقتی دارن میزنن خفه میکنه ادمو اره خوبه عزیز ...

ممنونم از توضیحاتت ،حتما استفاده میکنم

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

کراتین ریزش مو میاره مواد شیمیایی میزنن تو سرت بعد بوشم وقتی دارن میزنن خفه میکنه ادمو اره خوبه عزیز ...

دقیقا من قبل از این که مشاور بشم موهای خیلی بدی داشتم وقتی با مرکز اشنا شدم از محصولات گیاهی استفاده کردم جواب گرفتم و بعد رفتم برا مشاور شدن ثبت نام کردم

❤💛🧡💚💙💜🤍