2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان جاریتون این وسط چیکارست؟

خودتون مقصرید نباید زندگیتونو درمعرض آزمایش و چشم دیگران بزارید خودتون باید نامحسوس همسرتونو کنترل میکردید یا به جاریتون میگفتید من اعتماد کامل به همسرم دارم و بعدش خودتون مخفیانه کنترل میکردید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بد بازی خوردی خواهر. بد.خیلی بد. باید زرنگ باشی. ساده ای و زودباور. جاری همیشه یعی میکنه منو به جون شوهر و خانواده ی شوهرم بندازه همش منو تشویق میکنه که اینجور اونجور کن. حالا که میانه ی ما خراب شده توسط کارای پدرشوهرم از خوشحالی اش هر روز اونحاست البته که کسی ادم حسابش نمیکنه و همه شناختنش. خراب کردب. بدم خراب کردی. ی مدت فقط سرت پایین باسه به شوهرت غیر چشم چیزی نگو. تا زندگی ات درست بشه یکم مهرتون به دل هم بیاد و تو بمون و اون جاری پدرسوخته.

هیچوقت هیچوقت هیچوقت باجاری دردودل نکنید هرچقدرم باهم صمیمی باشین فکرکنید مث خواهر هستین 

جاری حسوده حسوده، حسودهرگزنیاسود من این و توجاریای خودم دیدم که میگم ضربه صمیمیتمم خوردم جفتشون بوسیدم گذاشتم کنار فقط درحد سلام و خداحافظ تامااام 

قضاوتت نمیکنم ولی با حرف دیگران بدون مدرک سعی کن زندگیتو زهر نکنی.ی درصد احتمال بده میخوان زندگیتو ...

دقیقا همین شد 

راه جبران بهم بگو لطفا 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
بد بازی خوردی خواهر. بد.خیلی بد. باید زرنگ باشی. ساده ای و زودباور. جاری همیشه یعی میکنه منو به جون ...

آخ دقیقاااا موندم تو کاری که کردم و جبران این اشتباه 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
عزیزم حسادت شاخ و دم نداره شما از نظر خودت شاید چیز خاصی نداشته باشی ولی مطمئن باش که جاریت داره حس ...

هیچ وقت هیچ وقت فکر نمیکردم این مدلی ضربه بخورم 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
آخ دقیقاااا موندم تو کاری که کردم و جبران این اشتباه 

فقط ی مدت چشم. محبت. بچسب به زندگی ات .به شوهرتم از سیر تا پیاز رو بگو یکم عوضش کن. بگو جاری ام گفته خبر داره که ی گوشی دیگه داشتی...بزن زیرش که خودت پا پیش گذاستی

دقیقا همین شد  راه جبران بهم بگو لطفا

جبران نداره.سعی کن تکرار نکنی .الان اگه ب رو بیاری شوهرت شیر میشه و دیگه همیشه سرکوفتشو میزنه ک دیدی اشتباه کردی.اگه ی وقت هم واقعا چیزی بود میگه مث دفه قبل اشتباه میکنی.

از موضعت کوتاه بیا ولی ب رو نیار ک فهمیدی اشتباه کردی