2777
2789
عنوان

خودکشی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی کنی چی میشه؟ه اون دنیات خراب میشه

باور کن تا چند ماه بعد از یاد همشون میری

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

خنگ بازی در نیار یهو دیدی واقعا زبانم لال مردی.دقیقااااااااا دو سال پیش دختر مستخدم مون طفلی قرص خورده بود نامزدش رو با رسانه موقع بردن بیمارستان هم می گفته میخندید حتی ولی چه سود تو بیمارستان......😭😭😭

نمیدونم چون  خودکشی گناه بزرگیه😐💔

خو همین دیگه بجا این کارها برو قشنگ درمورد مشکلت حرف بزن با خانوادت عزیزمن بگو ک دیگه خسته شدی از دستشون

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
نه فق بترسونمشون

متولد ۸۷ ای میگی محدودیت دارم؟؟؟حق دارن تا ۱۸ سالگیت محدودت کنن!!

منی که۲۰ سالمه چی بگم

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

برو سر درست