2777
2789
عنوان

خودکشی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلیارو بخدا میشناسم میخواستن خانوادشونو بتروسنن و فوت شدن. وای خدا یکیش ی دختر ۱۴ ساله بود ک دوست پسرش ولش کرده بود برای اینک احساساتشو جرحیه دار کنه میره یک چهارم قرص برنجو میخوره ب خیال اینک اگ ی ذره بخورم فقط حالم بد میشه و زنده میمونم میاد ب خانواده ش میگ میبرنش بیمارستان دکترم میگ ما کاری ازمون برنمیاد و همین الان اگ ی ادم جلو چشممون قرص برنج بخوره دیگ نمیشه نجاتش داد اون دخترم بعد نمیدونم ۱۰ ۱۲ ساعت ک هم خودش پشیمون بودو گریه میکردو میگف نمیخوام بمیرمو باباش بالاسرش زجه میزد از دنیا رف😔

اوه اوه

یکیو میشناسم دقیقا همین وضعیت رو داشت

وقتی اینکارو کرد نه تنها وضعش بهتر نشد بلکه بدتر شد

گوشیش رو هی ازش میگرفتن و چک میکردن که چکار میکنه

نمیزاشتن یه لحظه تنها بشه

مامانش هم همش لعنتش میکرد

انقدرررر گفتن که اره حتما شکست عشقی خورده دختره هرزه ، زودتر شوهرش بدیم تا ابرومون رو نبرده...

ببین محدودیت هات فقط بدتر میشه

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
نه گوشی شخصی دارم نه اجازه ی بیرون رفتن دارم حتی با این سن مدرسه ام همراهم میا

منم شرایطم دقیاقا شبیه توئه ولی لحظه ای به خودکشی فک نکردم چون خیلیا شرایطشون بدتر از من بوده و این کارو نکردن

وضعیت درست چطوره؟

منم محدودیتایی دارم مثلا نمیتونم برم بیرون و... باباهمم بهم ...کرده میخواستم خود کشی کنم گفتم پیش خودم نمی ارزه اون دنیاهم زجر بکشم همین دنیا که زجر میکشم بسه حالا که بعد سال ها این همه اذیتو از طرف بابام تحمل کردیم خونه گرفتیم دیشب فهمیدم احتمالا سرطان دارم زندگی از این بهتر میشع؟😂

منم چاقو دستمع اتفاقا

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

منم مثل توعم تنها نیستی

ولی قرار نیست که خودمو بکشم..

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺