2789
عنوان

مگه ول می کنه ...

416 بازدید | 25 پست

دیروز سر اینکه شوهرم از برادرش ماشین خودششو خواست .برادرش اونقدر دیر کرد .آخر سر هم اومد سوییچ و پرت کرد رفت .شوهر منم دیوانه شد ناراحتی شو سر من خالی کرد همه مجسمه و کنسول و شکست .همه جا شیشه خورده بود.گفت تو باعث شدی من ماشین بخوام !!! نمیگه اونا بد رفتار کردن ها ...

رفت ماشین و پس داد اومد .گیر داده بود باز زد وسیله شکست .بعد کپه مرگ شو گذاشت خوابید .برادرش چند بار زنگ زد جواب نداد .مادرشوهر زنگ زد که برادرش کار داره گفتم خوابه .گفت یه زنگ به برادرشوهر بزن .زدم‌ چقدر سرد و بی ادب جواب داد برادرش نه سلام داد نه خداحافظی کرد.من شیشه رو جمع کردم پا دخترم نره .با دخترم شام خوردم. شام بیدارش نکردم .

صبح هم بعد کلاس .نون نخریدم .چون اون که اون همه سالمه بزنه وسیله بشکنه .خودش بره بگیره .

اومدم گرفتم خوابیدم .شوهر روانی پاشده می کوبه رو پام پاشو پاشو .پاشدم .میگه چرا شام بیدارم نکردی .گفتم بیدار نشدی نه من نخوابیده بودم .منم گفتم خوب نخوابیدی پا می‌شدی می خوردی.گفت چرا نون نخریدی .گفتم بسته بود .گفت سنگک می خریدی گفتم شلوغ بود ...

رفت زد کتری و سماور و له کرد انداخت زمین .دخترم طفلی ترسید .رفت بیرون .از بیرون زنگ زده نونوایی که بازه .اصلا ول کن نیست ها ...

چقدر کوتاه بیام ...شیطون ه می که در و باز نکنم براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول برادر شوهرت مقصره توباید اصلا بهش زنگ نمیزدی الانم باهاشون قهر کن بگو شوهرمو انداختید به جونم 

بعدشم با شوهرتم قهر کن

مگه وظیفه توعه نون بگیری 

پررو ش کردی ای اذیتت کنه

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
چند روز مریض بود من می گرفتم  میگم قهر چی هار بود

زنگ بزن به مادرشوهرت بگو بخاطر ی ماشین شوهرم خونه را کرده خورده شیشه 

بعدم برو قهر 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

از دست برادرش ناراحتم جرات نداره سر آنها تخلیه کنه بااین کارهاش می خواد تورو تحریک کنه بلکه دعوا درست کنی برای نیست از خاموش بگیری یا قهر کنی به خانواده بگه تقصیر شما بود بااین کارش فقط می خواد صدات دوباره یا تحمل کنی و سکوت بابای پدر خانواده ودربیاری

دوست عزیز شما در خطر جانی هستی همین الان تماس بگیر برادر یا پدر بیان وضعیت رو ببینن و صورتجلسه کلانتری هم کنین بابت خسارات که به جهیزیه شما وارد شده 

جرم اتفاق افتاده به هر حال

🌹MR🌹 آقا 🌹