2777
2789
عنوان

سزارینی ها

92 بازدید | 14 پست

چقدر بعد تونستید رو پهلو بخوابید

سزارین دوممه ایندفعه خیلی سنگین بود عملم

اصلا قابل مقایسه با بار اول نیست  کمرم  و باسنم خورد شده دیگه پهلوهامم اینقدر درد نامه نمیشه روشون خوابید

یعنی خواب بر من حرام شده

چرا ؟نباید اینجوری باشه

من رحمم ایندفعه نازک شده بود و زیادی بزرگ شده بود

تو اتاق عمل دکتر میگفت هر جا دست میزنم خونریزی میده

کلا عملم هم طول کشید هم سنگین بود

الان دوتا پهلوهام خودم احساس ورم دارم و به شدت دردناکن

اصلا دکتر انتظار نداشت من به این زودی سرپا شم و کارهامو کنم بدبختانه دست تنها هستم از همون روز ترخیص خودمم و خونه و بچه ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رحمم ایندفعه نازک شده بود و زیادی بزرگ شده بود تو اتاق عمل دکتر میگفت هر جا دست میزنم خونریزی می ...

آهان پس عادی نبودید انشالله زودتر خوب شید زیر نظر دکتر هستید دیگه

.

من رحمم ایندفعه نازک شده بود و زیادی بزرگ شده بود تو اتاق عمل دکتر میگفت هر جا دست میزنم خونریزی می ...

چقدر سخت من زایمانام طبیعی بود خیلی زود زایمان کردم ایندفعه میخوام سزارین کنم لوله هامو ببندم خیلی درد داره ؟

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
آهان پس عادی نبودید انشالله زودتر خوب شید زیر نظر دکتر هستید دیگه

اره فردا باید برم چکاپ

ولی به ... خوردن افتادم ایندفعه 

خیلی اوضاعم بدِ تا دیروز به زور شیاف مسکن سرپا بودم و به بچه ها می‌رسیدم بزرگه که وزن کم کرده نمیتونم مثل قبل دور وبرش باشم امیدم به اینه زود خوب شم جبران کنم

اره فردا باید برم چکاپ ولی به ... خوردن افتادم ایندفعه  خیلی اوضاعم بدِ تا دیروز به زور شیاف ...

تحمل کن درست میشه اما کاش کمکی میگرفتی اینجوری سخته

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
چقدر سخت من زایمانام طبیعی بود خیلی زود زایمان کردم ایندفعه میخوام سزارین کنم لوله هامو ببندم خیلی د ...

ببین بدن به بدن فرق داره

اما دو تا عمل با هم عملت رو سنگین تر میکنه و دوره نقاهت یکم بیشتر اذیت میشی

من سزارین دومی بودم سر سزارین اول از همون بیمارستان گفتن بلند شو بلند شدم دیگه‌نمی‌نشست دکتر اطفال گفت بچه ها رو بیارین من بچه زیر سینه شیر میدادم رفتم‌ اتاقش 🤣 بقیه همراه هاشون بچه آوردن

میخوام بگم از همون بیمارستان سر پا شدم  میگفتم وای چقدر سزارین خوبه

سر این‌یکی  دکتر از همون تو اتاق عمل هول کرده بود وضعیت رو دیده بود

از شانسم بخاطر عمل سنگین میخواست دو روز نگه داره همراه نداشتم رضایت دادم برگشتم خونه

ببین بدن به بدن فرق داره اما دو تا عمل با هم عملت رو سنگین تر میکنه و دوره نقاهت یکم بیشتر اذیت میش ...

بخاطر بستن لوله میخوام سزارین کنم چاره ندادم میترسم باز ناخواسته باردار بشم دردش رو راضی هستم تحمل کنم فقط دیگه باردار نشم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
بخاطر بستن لوله میخوام سزارین کنم چاره ندادم میترسم باز ناخواسته باردار بشم دردش رو راضی هستم تحمل ک ...

ببین شوهرت رو راضی کن ببنده

هم سرپایی هست

هم‌هر وقت بخواد قابل برگشت

زیر بارش‌نرو

ضمن اینکه بستن لوله ها هم صد در صد نیستا ما اطرافمون داشتیم‌لوله بسته باردار شده

ببین شوهرت رو راضی کن ببنده هم سرپایی هست هم‌هر وقت بخواد قابل برگشت زیر بارش‌نرو ضمن اینکه بستن ...

راضی میشه این شرایطم رو می بینه من خودم طبیعی دوست دارم چون واقعا دردش فقط یک ساعته بعدش راحتی

خدایا مراقب عزیزانم باش❤