2777
2789

نمیشناسم همش دنبال پولن چرتع

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نمیشناسم همش دنبال پولن چرتع

من ویس هاشو گوش دادم

عالیه صحبت هاش

کلا قانون جذبی نیس

اگه تل گرام  دارید . تو سرچ تل گرام بزنید امیر خلعتبری

یه کاناله رایگان ویس هاشو گذاشته. گوش کنید پشیمون نمیشید، خیلی محشره. روان منو ک اروم کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ویس هاشو گوش دادم عالیه صحبت هاش کلا قانون جذبی نیس اگه تل گرام  دارید . تو سرچ تل گ ...

امتحان میکنم ..

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خیلی صمیمی صحبت میکنه. بعد من خیلی درگیری های ذهنی داشتم. همش خودمو درگیر یه سری افکار و صحبت های دیگران کرده بودم. همش میگفتن فلانی این و گفته و خودخوری میکردم از وقتی ویس های آقای حلعتبری و گوش دادم واقععاااا معجزه شده برام. دوست داشتم اینو با دوستای کلم درمیون بزارم. تا اونا هم استفاده کنن ، لااقل برام دعا کنن

بله من میشناسم ایشونو

دوره ی عزت نفسشون و علم ثروتشون رو دارم 

و دوره جدیدشون رو به نام مستر مایند که میلیونی قیمت داره

اگه خواستین به این آیدی تو تلگرام پیام بدین @Amirrerznj

تا با فقط دویست تومن دوره جدیدشو تقدیم شما کنم🌷

خیلی صمیمی صحبت میکنه. بعد من خیلی درگیری های ذهنی داشتم. همش خودمو درگیر یه سری افکار و صحبت های دی ...

دوره ی عزت نفسشون و علم ثروتشون رو دارم 

و دوره جدیدشون رو به نام مستر مایند که میلیونی قیمت داره

اگه خواستین به این آیدی تو تلگرام پیام بدین @Amirrerznj

تا با فقط دویست تومن دوره جدیدشو تقدیم شما کنم🌷

2790
2778
2791
2779
2792