2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دکتر بهتون دارو چی داد ماه چندم درگیرش بودید؟؟

از هفته ی بیست و دو شروع شد . دارو اولش موضعی با گاز استریل سولفات نمی‌دونم چی بود دادن گفتن زوده نمیشه قرص بدیم . بعد از هفته ی بیست و پنج قرص پردنیزولون پنج میلی گرم روزی پنج تا 

پماد مگاکورت بعد چون برای من شدید بود کلوبتازول دادن . هرچند فقط قرصه تونست کنترلش کنه . کابوس بود ت ...

آخ که من از خارش دارم میمیرم برام یه قرصم نوشته که مسترسم برا بچم ضرر داشته باشه خداکنه زودتر زایمان کنم

آخ که من از خارش دارم میمیرم برام یه قرصم نوشته که مسترسم برا بچم ضرر داشته باشه خداکنه زودتر زایمان ...

اگر بخارونی تاول میشه نخارون . قرصه چی داده بهت ؟ اگر پردنیزولون داده ضرری برای بچه نداره چون کورتونه فقط ریه هایش رو زودتر تشکیل میده و ممکنه بعد از دنیا آمدنش زردی داشته باشه . ولی برای خودت باید بعدا کم کم قطع کنی چون یهو قطع کنی به همه جات آسیب میزنه 

آخ که من از خارش دارم میمیرم برام یه قرصم نوشته که مسترسم برا بچم ضرر داشته باشه خداکنه زودتر زایمان ...

برای تسکین خارش فقط نه برای خوب شدن کهیرها، قرص سیتریزین بخور روزی یه دونه دو ساعت قبل از خواب . خارش هات خوب میشن ضرر هم نداره

برای تسکین خارش فقط نه برای خوب شدن کهیرها، قرص سیتریزین بخور روزی یه دونه دو ساعت قبل از خواب . خار ...

سیتریزین تو بارداری ضرر نداره من دارم ی روز درمیون میخورم خیلی میترسم

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️