2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 55 پست
عزیزم اگه تو ناحیه تناسلی ندارین باید برین پیش متخصص پوست و اینکه عکساشو تو نت سرچ کنین ببینین شبیه ...

انقد سرچ کردم که باورت نمیشه چند جام هست برای همین احتمال بیشتر میدم که مبتلا هستم 

شوهرم برای دونه های رفت دکتر گفت چیز خاصی نیست ولی بهش اعتماد ندارم چون نزاشت باهاش برم مطب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی ایشالا که منفی باشه 🤲🏻❤️

نگران نباش منم ازشدت استرس گریه میکردم حس مرگ داشتم منفی شد ،چون ما دوست شوهرم خانومش خیلی میومدن بعدها فهمیدم هردو داشتن نگفتن،بعد میدونم خدایا توبه تهمت نزنم خدایا ببخش ولی زنه میدونم سرگوشش خیلیییییی میجنبه خیلییییی

عزیزم شما که مشاوری من الان چیکار باید بکنم؟ با شوهرم حرف بزنم یا سرزنشش کنم یا به خاطر زندگیم کوتاه ...

عزیزم حقیقتش بنده متخصص روابط زوجین نیستم ❤️ و اگر بتونید با زوج درمانگر مشورت بگیرید بهتر هست 

اما از نظر بنده اگر دیگه اون روابط رو ادامه نداده سرزنش کردنش کاری درست نمی کنه و اتفاقی که افتاده 

و امیدوارم برای شما هم مورد خاصی نباشه 💕

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خداروشکر منفی بوده  علایمی داشتین شما؟

من خیلییییییییییییییییییییییی به این حد وحشتناک از خیلی بفهمید جوش زدم هرکدوم اندازه نخود بخدا بزرگتر بعد گفتم عفونت دارم حتما یه روز سرویس بهداشتی متوجه دوتا دون ماندد دوطرف دهانه واژن شدم بعد شما فکرکن پریودی تازه تمام بشه من باز لک دیدم گفتم وای که زگیله و سرطانی شده که من باز لکه بینی دارم سریع رفتم دکتر زنان که زیرنظرشم معاینم کرد اول سونو داخلی شما فکرکن دستگاه کرد داخل من همونجا افتادم به خونریزی شدید دکترمعروف شیراز شوک شد گفت فولیکولات بالغ نیس چرا خونریزی داری من گریه کردم گفت تغییر هورمونی وکیست دوسانتی داری ولی خودشم هی باخودش میگفت دلیلش چیه تعجبم دیگه تست پاپ اسمیر دادم ،اچ پی وی،ازمایش هورمون ...۸میلیون دراومد کلا جیبم خالی شد غم عالمم به دلم اوم م خونه یعنی تا جوابش اومد نابود شدم

من خیلییییییییییییییییییییییی به این حد وحشتناک از خیلی بفهمید جوش زدم هرکدوم اندازه نخود بخدا بزرگت ...

منم الان خیلی استرس دارم شب و روز به فکرشم رو این مسائل حساسم ایشالا واس منم منفی میشه خیالم راحت میشه😔❤️🤲🏻