2777
2789
عنوان

یک درد دل .

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 90 پست
سلام وااااااای چقدر منتظرت بودم . خیلی رو رفتارم حواسم بود ‌‌‌‌‌‌‌و‌فثط  به شوهرم دارم محبت میک ...

نمیدونی از صبح پاشدم سرکارم می‌خوام گریه کنم میگم نه به درد نمیخوره باید به زندگیم برسم وگرنه میپاسه . شوهرم داره حالت افسردگی میگیره 

سلام وااااااای چقدر منتظرت بودم . خیلی رو رفتارم حواسم بود ‌‌‌‌‌‌‌و‌فثط  به شوهرم دارم محبت میک ...

سلام عزیزم اره کار خوبی میکنی،ففط شوهرت برات مهم باشه و بهش محبت کن.من اخلاق شوهرتو دقیق نمیدونم اما اگه صحبتش شد به شوهرت بگو فعلا بخاطر مسئله ای که پیش اومده خونه پدرت نیام بهتره ولی تو خانوادتن برو بهشون سربزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونی از صبح پاشدم سرکارم می‌خوام گریه کنم میگم نه به درد نمیخوره باید به زندگیم برسم وگرنه میپاسه ...

فقط صبوری کن ان شاالله همه چی حل میشه.هوای شوهرتو داشته باش.مردا با محبت خوب میشن

سلام عزیزم اره کار خوبی میکنی،ففط شوهرت برات مهم باشه و بهش محبت کن.من اخلاق شوهرتو دقیق نمیدونم اما ...

اره منم همین و گفتم . فعلا صحبت نکردم . ولی میترسم برای مادرم و خواهر م و رفتن خونشون بهانه بگیره

فقط صبوری کن ان شاالله همه چی حل میشه.هوای شوهرتو داشته باش.مردا با محبت خوب میشن

مرسی عزیزم. یکم دپرسه .حوصله ابراز محبت نداره .تو فکره .ولی کمکم هست و خونه رو تمیز کرده امروز 

مرسی عزیزم. یکم دپرسه .حوصله ابراز محبت نداره .تو فکره .ولی کمکم هست و خونه رو تمیز کرده امروز 

ای جانم...بنظرم رفتارت داره تاثیر خودشو میزاره.بنظرم یه برنامه ریزی واسه امشب وقت خوابتون بزار 

گفعلا برا رفتن بهش اصرار نکن کنارش باش

منم گفتم با خودم حتی اگه گفت حوصله ندارم بگم باشه بدون بداخلاقی . بعد خود مامانم و بگم بهش زنگ بزنه بگه بیایین خونه بهش محبت کنن