2777
2789
عنوان

نقص مادرزادی

557 بازدید | 15 پست

بچه ها توروخدا بیاین کمک . من دیروز زایمان کردم آمدم خونه و دیدم بچم یکی از پاهاش بجای پنج انگشت ۴ انگشت داره .. بچه ها دارم میترکم توروخدا راهنمایی کنید کسی رو دیدید اینطوری ؟ آیا درمانی داره 

تو انومالی اسکن بهم گفتن همه چی خوبه. ولی من آنتی نداده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهمسرت فامیل بودی

تو بیمارستان متوجع نشدن؟

یه همسایه داریم دخترش ۶تا انگشت داره هم دستاش هم پاش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دارم دق میکنم بخدا ... انگشت شصتشو داره بنظرم کناریشو نداره . کاش میمردم و نمی‌دیدم .

عزیزم فکر نکنم اصلا تو بیمارستان هم دکتر و پرستارا متوجه شده باشن شما هم چون دقت کردی دیدی بازم خدارو شکر که دستش اینطور نیست پا که همش تو جورابه ولی در کل الان نمیشه هیچ جوره بهت آرامش بدم 

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
میگن اگه شب عید قربان اقدام کنید بچه یا ۶ انگشتی میشه یا ۴ انگشتی

عید قربان درست میشد برج ۱ به دنیا میومد نه اخر ۳😑

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت