2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما خانوما بخاطر تغییرات هورمونی در طول سال زیاد اینطوری میشیم . تنها نیستی ☹️

دیروز ساعت ۱۲ ظهر خوابیدم تا ۴ صبح امروز بازم دلم میخواد بخوابم یه حس افسردگی بدی بهم دست داده

دیروز ساعت ۱۲ ظهر خوابیدم تا ۴ صبح امروز بازم دلم میخواد بخوابم یه حس افسردگی بدی بهم دست داده

افسردگی يا دلیلش سردی جات هست یا محیط و مشکلات یا داشتن اختلالات شخصیت یا بیماری‌های تیروئیدی، کمبود آهن و... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

درکت میکنم . منم چندروز پیش کلی کار داشتم ، ولی اصلا توانایی نداشتم بلند بشم . شب قبلش ساعت ۱۱ خوابیدم تا فرداش ۵ بعدازظهر بیدار شدم .باز خسته هم بودم .

افسردگی يا دلیلش سردی جات هست یا محیط و مشکلات یا داشتن اختلالات شخصیت یا بیماری‌های تیروئیدی، کمبود ...

از وقتی مشکلاتم زیاد شده اینطوری شدم بی دلیل میزنم زیر گریه انگیزه و امید به هیچی ندارم 

درکت میکنم . منم چندروز پیش کلی کار داشتم ، ولی اصلا توانایی نداشتم بلند بشم . شب قبلش ساعت ۱۱ خوابی ...

خیلی حس بدیه همش دلم میخواد پاشم یه کاری کنم برنامه داشته باشم رو روال بیفته ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم

از وقتی مشکلاتم زیاد شده اینطوری شدم بی دلیل میزنم زیر گریه انگیزه و امید به هیچی ندارم 

عزیزدلم 💔

پس دلیلش مشکلات زندگی هست ☹️

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

واقعا خیلی سخت میگذره🤦🏻‍♀️❤️

اگر می تونی براشون بجنگ نذار افسردت کنند... 🌹

مجبورم همین کارو کنم غیر از خودم یه خواهر کوچیکم دارم که امیدش به منه ❤️

عزیز دلم الهی که خوشبخت باشید 💕... 

مرسی گلم همچنین 💗

خواهش می کنم عزیز دلم💕