2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه این ک تعبیری نداره ولی نمیدونم چی باعث شده همش همچین خوابی ببینم

من به خوابم اعتقاد دارم و اونو تعبیری از ایندم میدونم

البته بعضی خوابا کلا چرتو پرتن

ولی بعضیا واقعا برام اتفاق میفته

آبی به رنگ احساس من💙
من به خوابم اعتقاد دارم و اونو تعبیری از ایندم میدونم البته بعضی خوابا کلا چرتو پرتن ولی بعضیا واق ...

خواب دیدم پسر عمم فوت کرده ولی انگار در قالب ماهی بود هرچی اب روش میریختیم زندع نمیشد ماهی بودا ولی پسر عمم بود😑 

میشه بگی چیه

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
خواب دیدم پسر عمم فوت کرده ولی انگار در قالب ماهی بود هرچی اب روش میریختیم زندع نمیشد ماهی بودا ولی ...

هیچی به ذهنم نمیرسه😂😂😂💔

مغزم رگ به رگ شد... 

شاید به این معناست که خدایی نکرده اگه فوت کنه باید سر قبرش زیاد اب بریزی چون گناهانش زیاد بوده

آبی به رنگ احساس من💙
هیچی به ذهنم نمیرسه😂😂😂💔 مغزم رگ به رگ شد...  شاید به این معناست که خدایی نکرده اگه فوت کن ...

😂😂 مرسی ازت 

اخع بچست😑🥺 تو خواب خیلی گریع میکردم و تو سر میزدم اصلا ی وضعی بود 

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
پسر عمت پولداره؟

بچستتت😑🥺😂

خب پدرو مادرش چی؟☺

نه