2777
2789
عنوان

تاخیر قاعدگی

95 بازدید | 9 پست

خانمها شش روز از موعد پریودم میگذره گرگرفتگی طعم بد دهان گهگاه تهوع دارم استرس زیاد هم دارم برای اینکه باردار نباشم سه باره بیبی چک انجام دادم منفی بود اخرینش امروز صبح و با ادرار صبحگاهی بود که منفی بود تا حالا اینقدر تاخیر قاعدگی رو تو زندگیم جز برای بارداریای قبلی نداشتم دوس ندارم باردار باشم چون بچه هام خیلی کوچیکن.بنطرتون چقدر احتمال داره باردار باشم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  اسی با اجازت اگر کسی تونست جواب سوال منم بده تجربه بارداری نداشتم حالا زیر شکمم ورم داره طوری که تو باشگاه همه متوجه زیر شکمم میشن نفخ زیاد میکنم احساس کشیدگی پر بودن زیر شکمم دارم سینه هام ی چند روز درد میکرد و حساس بود باز خوب شدن بچه ها بیبی چک چتد روز بعد رابطه نشون میده خون بهتره یا بیبی چک نمیخوام خانوادم بفهمن تو عقدم   

نمیدونم چند روز بعد رابطه نشون میده فقط باید از موعد پریودت بگذره بی بی استفاده کنی که درست نشون بده

من پریود شدم ولی مثل همیشه نبود خونش مدتش برا همین شک دارم اخه زیر شکمم خیلی ورم داره همه فهمیدن نفخ تهوع دارم حالا نمیدونم هستم یا نه تو عقدم هستم میترسم اخه شنیدم بعضیا تو بارداری پریود میشن رو اون حساب شک کردم خواستم ببینم بیبی جواب میده یا ازمایش خون

من پریود شدم ولی مثل همیشه نبود خونش مدتش برا همین شک دارم اخه زیر شکمم خیلی ورم داره همه فهمیدن نفخ ...

من که به بی بی خیلی اعتماد دارم همیشه جوابش درست بوده حالا برای اینکه خیالت راحت باشه آزمایش بده که دیگه صددرصده