2777
2789
عنوان

بچه مستقل

231 بازدید | 10 پست

سلامممم 

بچه ها دختر من خیلی زود مستقل شد ۱ سال و ۴ ماه بود شیر و خودش دیگه نخورد باز ۱ و نیم هم وااااقعا خودش خواست دیگ پوشک نشد 

اما الان ۳ سال و نیمه هست هنوز بین ما می‌خوابه نمی‌دونم آماده هست یا نه نمیتونم جداش کنم عیبی داره پیشم بخوابه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه مهم 

طییعتا یه اقا که میاد نی نی سایت نمیتونه اهمیت این موضوع رو متوجه بشع

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
 سلامعهع

😭😂😂🫂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

والا علم روانشناسی میگه از نوزادی

علم ما ننه های ایرانی میگه بگذار تا هروقت دلش خواست بخوابه تا روان خودت اسوده باشه😂

دختر من در سن هفت سالگی گاهی نصف شبها کوچ میکنه پایین تخت ما میخوابه

تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq