من شیمی کاربردی شهید بهشتی میخونم البته قصد دارم تغییر رشته بدم به شیمی محض . ذهنتو متمرکز کن رو چیزی که باید ، الان غالب داوطلبا در شرایط توعن و قسمتی از افکارشون به عنوان یه مسئله حل نشده رو این موضوع تاثیر نهایی ها مونده ؛ این وسط اون دانش آموزای برتر دارن از همین زمان استفاده میکنن تا ازتون پیشه بگیرن توهم لطفا خودتو جدا نگه دار از این حواشی و دیگر چیزایی که غالب داوطلبا درگیرشن چون همین شرایط خودش یه امتیازه .
وایب مثبتی از حرفات گرفتم ، حس میکنم نزدیکی به پزشکی و این موضوع که یکسال بخاطر هدفت تلاش کردی خیلی واسم قشنگه((:
من خودم زمانی که تصمیم گرفتم بیام شیمی ( حدودا دی ماه ) اصلا فکرشو نمیکردم ترم دو المپیاد دانشجویی غیر متمرکز رو رد کنم و وارد مرحله متمرکز و نهایی بشم و تلاش هام اینقدررر زود نتیجه بده ، این حداقل تا ترم ۶ واسم قفل بود ((:
ولی واقعیت اینه که بعد کنکور حس میکنی اثر گذاری تلاش ها و کارهات بیشتره چون دیگه اون فشار روانی سابق رو نداری ، "چون که ذهنت متمرکزه " (:
خواهش میکنم توی این آشفته بازاری که سنجش درست کرده تو حداقل متمرکز باش و از این موضوع برا سبقت گرفتنت از بقیه که همش درگیرشن استفاده کن .
ببخشید انشا شد ، حرفااا دلم بود که میخواستم حتمااا بزنم بهت