2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بالکن یا خونتون لونه کردن پرنده ها؟

اره تقریبا ۳ هفته پیش دیوار نم زد دیدم حشره اومده داخل از اون دیوار،پرسیدم که گفتن مایته،سم زدیم،ولی امشب دوباره یه چیزی دیدم نمیدونم اونا بودن یا نه،دارم از ناراحتی میمیرم

کنه پرندست خیلی ریزه معمولا دیده نمیشه همینجوری مگه اینکه رو صفحه گوشی ای لباس روشنی چیزی چشمت ...

اره میدونم،خیلی ریزن،دو هفته است سم زدیم ولی امشب دوباره یه چیزی دیدم که نمی ونم خودش بود یا نه،نوبت دوم سمپاشیمم پس فرداست،اصلا نمیدونم باید چه خاکی به سرم کنم

چیشده

دو هفته پیش دیوار کمد دیواری نم زد،اون طرفش بجه کبوتر بود تو تراس،دیدم رو دیوار پره حشره ریزه،پرسیدم گفتن مایته،دو هفته است سم ماشی کردیم ولی امشب یه جیزی دیدم نمیدونم ازونا بود یا نه،خیلی ناراحتم،میترسم باعث مریضی بشن

اره میدونم،خیلی ریزن،دو هفته است سم زدیم ولی امشب دوباره یه چیزی دیدم که نمی ونم خودش بود یا نه،نوبت ...

حشره خیلی بدیه .سم پاشی کنین وچند روز برین خونه فامیل همه چی خونه رو سم پاشی کنین لحاف تشک ها لباسا و..بدنتان چک کن مخصوصا بچه می‌چسبه ول نمیکنه

حالا سمپاشی داری دیگه نگران نباش اگر اونم باشه میره

دارم از نگرانی میمیرم،همش میترسم مریضی بیارن،یا نسلشون بمونه،لباسارو بشورم اگه توشون باشن میمیرن؟