2777
2789
عنوان

سربچه داد زدم

131 بازدید | 10 پست

رفتیم خرید ی پسر بچه بود تقریبا۱۱.۱۲ ساله ی گوجه افتاده بود رو زمین پا گذاشت روش اب گوجه پاشید روی شلوارم خیلی عصبی شدم روز سوم پریودمم هس چند روزیه دائم عصبیم دفه اولمه تو این روزام تا این حد عصبی میشم با صدای ن خیلی بلند اما عصبی گفتم چیکار میکنی ببین لباسمو اومدیم اینورتر شوهرم گفت باهاش بدحرف زدی گناه داشت اروم باش از اونموقع خیلی عذاب وجدان دارم اصلا دست خودم نبود عادت ندارم سر بچه ها داد بزنم نمیدونم چطور اروم شم و از یادم بره خییییلی عذاب وجدان دارم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

من با اینکه سر بچه داد نمیزنم ولی این ی موردو حق داشتی من این صحنه برام پیش بیاد نمیتونم خودمو کنترل کنم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من با اینکه سر بچه داد نمیزنم ولی این ی موردو حق داشتی من این صحنه برام پیش بیاد نمیتونم خودمو کنترل ...

اما دارم از عذاب وجدان خفه میشم دائم قیافش جلو چشمه 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما دارم از عذاب وجدان خفه میشم دائم قیافش جلو چشمه 

بچه کی بود؟دست فروش بود؟کودک کار بود؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بچه کی بود؟دست فروش بود؟کودک کار بود؟

ن بچه ی خانومی بود مثل ما اومده بودن خرید

ن بچه ی خانومی بود مثل ما اومده بودن خرید

خب پس ولش کن اتفاق در لحظه افتاده و واکنش توام لحظه ای بوده.از قبل فکر نکردی ک داد بزنی

خب پس ولش کن اتفاق در لحظه افتاده و واکنش توام لحظه ای بوده.از قبل فکر نکردی ک داد بزنی

اره میگم ک چند روزه خیلی عصبیم ولی بازم ناراحتم همش میگم کاش اون بچه فراموش کنع و ببخشتم 

قطعا میبخشه خداهم بخشیده ک الان عذاب وجدان گرفتی

قربونت برم مرسی بابت دلداریت.خداکنه