2821
2789
عنوان

بارداری

175 بازدید | 28 پست

سلام دوستان عزیز من تو هشت هفتم از 27 اردیبهشت بی بی چک مثبت شد تا الان خیلی اذیت شدم خیلی دکتر رفتم میگفتن خارج رحمیه دو هفتس ساکو داخل رحمم دیدن هفته پیش 2 میل بود این هفته 5 میل شده ولی قلبش تشکیل نشده کسی بوده که اینهمه مدت قلب بچش تشکیل نشه و بعد این تشکیل بشه یا نه بارداریم پوچه؟ 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

علائمی نداری ؟ 

مثلا درد غیرعادی ، خونریزی ؟؟ لکه بینی ؟

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علائمی نداری ؟  مثلا درد غیرعادی ، خونریزی ؟؟ لکه بینی ؟

نه اصلا

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
متاسفم😢😢😢

الان خداروشکر باردارم دوباره و نزدیک زایمانمه😍😍😍

دعاکنید برام این یکی سالم باشه و ب آسونی ب دنیا بیاد

من زیاد میبخشم اما اعتماد فقط یبار میکنم... پس حواست باشه اعتمادم از دس ندی 
نه اصلا

اگه بارداری عادی داری من نظرم اینه دیگه سونو نرو. چیزی جز استرس نصیبت نمیشه 

من سر سه تا بچه هام اولین سونویی که رفتم ۱۲ هفته بود 

بعدشم ، ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه ، ممکنه مغز بچه زودتر از قلب تشکیل بشه. برای همین قلب دیده نمیشه 

استرس نده. الان که این مشکل خیلی عادی شده. اولش میگن بچه قلب نداره !! بعدش میگن سالم و قلب داره 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

چرا من خیلیا رو دیدم قلبشون دیر تشکیل شده و جالبه بدونی اینجور بچه ها باهوشترن 

اصن خود بدن هوشمنده اگه قرار باشه خدایی نکرده مسکل داشته باشه خودش سقط میشه دیرو زود داره سوخت و سوز نداره صبرررررررر کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

الان خداروشکر باردارم دوباره و نزدیک زایمانمه😍😍😍 دعاکنید برام این یکی سالم باشه و ب آسونی ب دنیا ...

عزیزممممم😍😍😍انشالله به سلامتیو دل خوش معلومه که صحیحو سلامت مباد تو بغلتو لذت میبری از وجودش

اگه بارداری عادی داری من نظرم اینه دیگه سونو نرو. چیزی جز استرس نصیبت نمیشه  من سر سه تا بچه ه ...

8 بار تا الان منو سونو واژینال کردن بخدا دیوونه شدم معاینه داخلیم کردن تو بیمارستان 

چرا من خیلیا رو دیدم قلبشون دیر تشکیل شده و جالبه بدونی اینجور بچه ها باهوشترن  اصن خود بدن هو ...

انشالله خدا ازدهن شما بشنوه برام دعا کنید❤️❤️❤️

8 بار تا الان منو سونو واژینال کردن بخدا دیوونه شدم معاینه داخلیم کردن تو بیمارستان 

عزیزم چه خبره 🤕🤕 

واقعا تو اطرافیانم اینطور موردی رو ندیدم. اگه بارداری غیرعادی یا حساس داری ، اره. 

ولی وقتی خودت میگی همه چی اکی هست و مشکلی نداری ، 🤕🤕 

خودتم میبینی بیشتر پزشک ها چقدر پول پرست شدن. جان یک آدم رو فدای پول میکنن 

بنظرم که اصلا بی‌خیال سونو باش 

هفته ی ۱۲ برو مطب بگو سونو ان تی بنویسه. مطمئنم باش همه چی سالمه. تازه اونجا صدای قلبشم برات میزارن گوش بدی 😍

عزیزم چه خبره 🤕🤕  واقعا تو اطرافیانم اینطور موردی رو ندیدم. اگه بارداری غیرعادی یا حساس داری ...

ببین آزمایشگاهی که رفتم روز موعدم تیترمو زدی بود 131 7 روز بعد زد 740 ده روز بعد 940 دکتر به من گفت خارج رحمی و سونو کر واژینال گفت هیچی نمیبینم فرستاد  منو واژینال جای دیگه اونام ندیدن بعد دکترو عوض کردم اونم سونو واژینال کرد گفت صد در صد خارج رحمیه بتا بده دوباره اگه درد شدید شونه و دل داشتی برو نزدیکترین بیمارستان 

2823
2791
2779
2792