2789
عنوان

حجامت

1171 بازدید | 14 پست

ممتون میشم اگر مخالفین کامنت نذارین دوست خوبم

دکتر یک مرحله حجامت عام واسم نوشت یک مرحله هم حجامت ساکرال حجامت عام برای اولین بار زدم خیلی تاثیرش عالی بود خیلی خیلی باورم نمیشد هرکس که میزد میگفت میگفتم تلقینه ولی خودم عینا دیدم چقدر موثره

حالا میترسم از حجامت ساکرال شنیدم درد داره فهمید که میترسم دکتر گفت مینویسم با تیغ شماره۱۱ بزنن که شبیه سوزنه

کسی تجربه حجامت ساکرال داشته بیاین یکم دلداریم بدین دست خودم نیست فوبیای جراحی و تیغو سوزن دارم 

حجامت عام هم کلی استرس کشیدم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اصلا درد نداره انجام دادم من حجامت سر هم انجام دادم درد نداره جاش هم زخم نمیشه 

جدی ساکرالم زدی؟

اتفاقا میگن حجامت سر درد داره 

حجامت عام که درد نداشت اصلا از این میترسم فقط

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
5بار ساکرال انجام دادم درد نداشت 

خداروشکر که درد نداره خوشحالم کردین چقدر استرسی بودم

آستانه دردم بالاست

برای چی میزنین ساکرال؟

من  حجامت عام.

حجامت پشت گوش 

ححامت زیر چونه انجام دادم

حجامت پشت پا هم دیدم

ولی ساکرال نمیدونم چیه

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
چند نوع حجامت داریم ؟  من رفتم سه بار ولی اینا رو نشنیدم و فقط گفتم برای حجامت امدم

حجامت عام داریم که همون بین دوتاکتفه

با حجامت خاص که شامل ساکرال پایین مهره های کمر،حجامت پا پشت ساق پا میزنن حجامت کبد پشت کبد از روی کمر میزنن به اینا میگن حجامت خاص

جدی ساکرالم زدی؟ اتفاقا میگن حجامت سر درد داره  حجامت عام که درد نداشت اصلا از این میترسم فقط

آره نه حجامت سر اصلا اونجوری نبود هم عام هم ساکرال و هم ساق پا و هم سر و  کبد و انجام دادم هیچ مشکلی هم نبود  

من  حجامت عام. حجامت پشت گوش  ححامت زیر چونه انجام دادم حجامت پشت پا هم دیدم ولی ساکرا ...

ماشالله پهلوون

ساکرال پایین کمر پایین ستون فقراته

آره نه حجامت سر اصلا اونجوری نبود هم عام هم ساکرال و هم ساق پا و هم سر و  کبد و انجام دادم هیچ ...

خداروشکر من بار اولم بود عام میزدم چندساله بخاطر ترسش نزدم 

یعنی دیگه الان دلم میخواد مدام بزنم انقدر که تاثیر داشت واسم 

پادردم خوب شد چشمام انگار هاله داشت میگفتم ضعیف شدن خیلی دیدم بهتر شده 

کلی تاثیر داشت 

ساکرال واسه تخمدانام و قوای جنسیم تجویز کرد و درد کمرم

مثانه عصبی

انشالله خوب خوب بشین

خداروشکر من بار اولم بود عام میزدم چندساله بخاطر ترسش نزدم  یعنی دیگه الان دلم میخواد مدام بزن ...

ساکرال واسه تنبلی تخمدان خوبه؟ آخه دارم و شنیدم همه جا که میگن هیچ درمانی نداره 

ماشالله پهلوون ساکرال پایین کمر پایین ستون فقراته

مرسی 

که این طور اسمشو نشنیده بودم

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور