2777
2789
عنوان

نذر حاجت روایی☺️😉

440 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیزم شبتون بخیر 

نمیدونم چرا برای حاجت چند ساله ایی که دارم و براش چله گرفتم و نذر کردم ولی حاجت روا نشدم اما بازم ناامیدددد نمیشم خودمم از ناراحتی خندم گرفته😂

شما یا اطرافیان از نذری حاجت سخت یا مثلا محال گرفتین؟؟؟ممنون میشم بگید از چه نذری معجزه دیدین؟؟🙏

والا برای خدا هیچ سختی وجود نداره خودش تو سوره یس گفته به هرچیزی بگم موجود باش فوری موجود میشه

دستنوشته شهید مدافع حرم...نوید صفری 💚

«زیارت عالی و پرفیض زیارت عاشورا را بخوانید از طرف من و به ارباب ابراز ارادت کنید. آه که تمام حسرتم این است که چقدر دیر فهمیدم زیارت عاشورا چیست و حیف که فقط روزی یک مرتبه نصیبم نشد و بدانید هرکه ۴۰ روز عاشورا بخواند و ثواب آن را هدیه بفرستد، حتما تمام تلاش خود را به اذن خدا خواهم کرد تا حاجت او را بگیرم و اگر نه در آخرت برای او جبران کنم. حتی یک عاشورا هم قیامت می‌کند با روضه ارباب از زبان مادر و خواهرش. ان‌شاءالله شرمنده شما نباشم.»

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۲۰۰۰ یاعلی تو حرم یا امامزاده یا مسجد یکجا و بدون صحبت و بلند شدن بگید قطعا حاجتروا میشید

خیلی ممنونم ببخشید فقط تو خونه نمیشه بنظرتون؟؟ خدا خیرتون بده و اینکه حدودا چند ساعت زمان میبره؟

شما چند وقت بعدش حاجت گرفتین؟🥺🥺

دستنوشته شهید مدافع حرم...نوید صفری 💚 «زیارت عالی و پرفیض زیارت عاشورا را بخوانید از طرف من و به ...

خیلی لطف کردید خدا خیرتون بده

پس ۴۰روز زیارت عاشورا بخونم هدیه کنم به شهید نوید صفری؟

شما حاجت گرفتین؟ چه مدت بعدش؟

خیلی لطف کردید خدا خیرتون بده پس ۴۰روز زیارت عاشورا بخونم هدیه کنم به شهید نوید صفری؟ شما حاجت گرف ...

در کل هر دعایی با ایمان، باور و امیدواری کامل... بدون ذره ای تردید باید باشه 

اما بله نازنینم من معجزشون رو دیدم خیلی هم زود... 

الهی هر چی به صلاحتونه رقم بخوره 💚

در کل هر دعایی با ایمان، باور و امیدواری کامل... بدون ذره ای تردید باید باشه  اما بله نازنینم ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی التماس دعا دارم لطفا با دل پاکتون برای حاجت رواییم دعا کنید

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی التماس دعا دارم لطفا با دل پاکتون برای حاجت رواییم دعا کنید

قربونتون 

چشم اگر لایق باشم حتما.... بهترین های دنیا و آخرت برای تو باشه الهی ... محتاجم به دعاتون🙏💚

خیلی ممنونم ببخشید فقط تو خونه نمیشه بنظرتون؟؟ خدا خیرتون بده و اینکه حدودا چند ساعت زمان میبره؟ شم ...

۳ساعت و نیم زمان میبره.بعد از یکماه.قاعدش اینه حالا شما میخاید تو خونه بگید 

۳ساعت و نیم زمان میبره.بعد از یکماه.قاعدش اینه حالا شما میخاید تو خونه بگید 

مرسی عزیزم انشاالله منم حاجت بگیرم از امام علی

البته نمیدونم این یا علی منظور امام علیه یا اسم اعظم خداست

امیدوارم به حاجاتتون برسید لطفا برام دعا کنید ❤️❤️🙏🙏