2777
2789
عنوان

وقتی میمیریم

229 بازدید | 18 پست

اون لحظه مه یهو دیگه قلبمون ضربان نداره یه چی داریم فکر می‌کنیم یا احساس می‌کنیم که دیگه نیستیم به کی میخواستم جی بگیم

یا ادم ها بالا سرمون گریه میکنن اون موقع کلا خاموشیم یا مثل فیلما میریم تو جنگل

یا مثلا روز قبلش نمیدونستم آخرین روزهیا احساس می‌کنیم 

اینا خیلی واسه سواله مخصوصا بعد از اتفاق امروز همش میگم داشته به چی فکر میکرده تاپیک فیلمه اگه  خواستین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قطعا ب دخترم فکر میکنم به زندگی ک بدون من خواهد داشت ولی همیشه از خدا میخوام ی لحظه هم بدون‌مم نباشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

فرشته مرگ آمد

برای امضاتون  کسی درخواست بده شما قبول کنید تعلیق نمیشید شما اگه به بقیه زیاد درخواست بدین اونا به نینی یار ها بگن تعلیق میشین 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

یادته قبل از تولد کجا بودی؟ میلیاردها سال گذشته بود. بعد از مرگ هم مثل اونه یادته کی خوابت برد ...

واسه اطرافیان خیلی سخته واسه خود ادم شاید آرامش ولی بقیه 

واسه اطرافیان خیلی سخته واسه خود ادم شاید آرامش ولی بقیه 

بله دیگه 

سخته 

ولی عادت می کنن.

مثل ما که به نبودن عزیزانمون عادت می کنیم.

واسه اینکه ما هم قرار نیست دائم باشیم. ما هم باید تشریف ببریم 

قشنگ معلومه ذهنت خیلی بهم ریختس ریخت و پاش نوشتی ببین ادم هرچی قلبش بزرگ تر باشه چیزای بیشتری رو د ...

خیلی اصلا احساس میکنم مغزم قفله

من وقتی بچه بودم جلوی چشمام مامان بزرگ مامانم رو به دهنش و دستاش پارچه سفید بسته بودن وقتی فوت شده بود و گاهی اوقات کابوسش زو‌مییینم و الان یا این اتفاق احساس میکنم دوباره قراره مثل بچگی م طول میشه یه خودم بیام

من تو مسجد وقتی بچه بودم انقدر کریه کردم غش کردم