yasamin_jan مدیر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 1485 عنوان تنهایی | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 18 پست کیا مثه من امشب تنهان شوهرشون شیفت هستن .درچه حالین ؟؟؟؟؟؟؟..دخترمم خوابید .دورش بگردم همدم تنهایی هامه .امشب زود خوابش برد .ولی کلی کار دارم خوابم میاد میخام بخابم خوابم نمیبره عجیبه...میخام پاشم برم ظرفامو بشورم آشپزخونه مرتب کنم البته شیطون سوارم شده نمیذاره ... تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 1402/03/21 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saye1996666 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 461 من که والا انقدرررر خوررررردم و میخورم خودم دیگه خسته شدم....افتادم رو دور خوردن بود جور...یوتا ب خودم میاد میبینم با اینکه گشنم نیست ولی بازم در حال خوردنم....نمیدونم چمه....کرخت شدم اصلا
yasamin_jan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 1485 من که والا انقدرررر خوررررردم و میخورم خودم دیگه خسته شدم....افتادم رو دور خوردن بود جور...یوتا ب خو ... نوش جونتون .گوشت بشه به تنت تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم
saye1996666 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 461 نوش جونتون .گوشت بشه به تنت نه باور کن....حالم داره بهم میخوره از خودم کلی چاق شدم ....بابا هرچیزی اندازه داره.....کاش یکی جلو منو بگیره خودم که نمیتونم!
yasamin_jan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 1485 نه باور کن....حالم داره بهم میخوره از خودم کلی چاق شدم ....بابا هرچیزی اندازه داره.....کاش یکی جلو م ... اراده کن عزیزم میتونی .رژیم بگیر اولش سخته بعدش عادت میکنی تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم