2777
2789
عنوان

تنهایی

209 بازدید | 18 پست

کیا مثه من امشب تنهان شوهرشون شیفت هستن .درچه حالین ؟؟؟؟؟؟؟..دخترمم خوابید .دورش بگردم همدم تنهایی هامه .امشب زود خوابش برد .ولی کلی کار دارم خوابم میاد  میخام بخابم خوابم نمیبره عجیبه...میخام پاشم برم ظرفامو بشورم آشپزخونه مرتب کنم البته شیطون سوارم شده نمیذاره ...

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم قهرمان میبینم شبکه سه   از بیکاری

آخی عزیزم ...شماهم تنهایی؟بچه هاتون کجان

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
دخترت که باید۹بخوابه.خودتم اینجا بچرخ تا خوابت ببره

امشب خیلی زود خوابیده از ۱۰ خوابه .همیشه تا ۱ بیداره .با اینکه ۹ صبح هم بیدار میشه

تمام شرایطم عین همینیه که گفتی فقط من بچه ندارم و شوهرم راننده ست الان رفت دنبال بار

منم دوست دارم برم اینستا و یوتیوب کلی ویدئو نگاه کنم ولی از طرفی هم میخوام بخوابم صبح زود پاشم کارامو انجام بدم که خوابمم نمیاد فردا هم ساعت ۱۰ کلاس دارم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
منم ۲۲ روزه ندیدمش دلتنگم🥺

عززززیزم مگه کجاس؟موفق باشه هر جایی که هست

بچه های منم خوابیدن شوهرمم هنوز سرکاره نیومده تنهام چایی دم کردم دارم میخورم

نوش جونت عزیزم