@baran2255 سلام عزیزم من شنیدم حس ششم شما خیلی قویه و درست میگید،عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟معلم آموزش و پرورش دولتی میشم؟من با همسرم اختلاف دارم کی جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@اصیل_مستقل سلام عزیزم خسته نباشی اگر سوالاتم را جواب بدهی ممنونت میشم،چون خیلی ناراحت هستم و مشکلاتی برایم پیش آمده،ممنون میشم درخواست من را قبول کنید،اگر لازم نبود اصرار نمی کردم🥲،مرسی عزیزم
@mmssaaسلام عزیزم میشه لطفا بفرمایید من معلمی قبول میشم یا نه؟دو تا رشته شرکت کردم،اگر قبول میشم چه رشته ای؟آیا با آقایی که به من پیام داده و اول اسمش ج هست در نهایت ازدواج می کنم؟زمان ازدواج و مشخصات و شغل کسی که که در نهایت باهاش ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم
@آوای_باران_سلام عزیزم میشه لطفا پاسخ بدهید حستون خیلی خوبه و درست میگید،میشه لطفا بفرمایید حس آقای ج نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده آقای ج به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم
@نیکوپیماسلام عزیزم من تا حالا از شما سوال نپرسیدم،اولین بار هست سوال میپرسم میشه لطفا جواب این سوالات را بفرمایید،ممنونم،حس کسی که اول اسمش ج داره به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسیازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم
@نیکوپیماسلام عزیزم من تا حالا از شما سوال نپرسیدم،اولین بار هست سوال میپرسم میشه لطفا جواب این سوالات را بفرمایید،ممنونم،حس کسی که اول اسمش ج داره به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسیازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم