2777
2789
عنوان

ام اس

3920 بازدید | 60 پست

خانوما آیا ام اس با نوار مغزی قابل تشخیص هست؟

امروز رفتم دکتر مغز و اعصاب چون من یه ام آر آی از هیپوفیزم

دادم چون پرولاکتین بالا دارم و از قضا زد و خیلی ناقص و مختصر نوشت یه بطن مغزم لک سفید داره ک مشکوک ب ام اس شدم،والا علائم ندارم اما میگرن ارثی دارم ک سردرد رفیق قدیمی هست برام

خلاصه دکتر معاینم کرد امروز ب چند روش،چشمامو،راه رفتن پا جلوی پا و ضربه با چکش ب زانوهام و ...

گفت مغزت طبیعی نیست😲

نوار هم گرفتن ک قرار ۵شنبه بررسی و جواب بده

میخوام بدونم ام اس رو نوار مغزی تشخیص میده؟؟؟

♥️ALLAH♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم ولی راسته میگن ادمای خوشگل میگیرن؟

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

مامان من ک ام اس داره واسه ام ار ای ش ک ی برگه جدا هم داده بودن گفته بود ام اس داره دیه نمی‌دونم اون برگه ام ار ای بود یا نه چون خیلی دقیق بود 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

نه

علاوه بر اینکه شنیدم هرکیم دیدم خیلی خوشگل و ناز بود😂

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

من مشکوک به ام اس نبودم، ولی همه اینا یی که گفتی  رو برام انجام داد 

نوار مغز هم گرفت 

فقط به خاطر اینکه چند روز سردرد بودم

دارو هم نداد گفت مشکلی نداری به خاطر استرس سردرد شدی😊♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
علاوه بر اینکه شنیدم هرکیم دیدم خیلی خوشگل و ناز بود😂

به خوشگل بودن ربط نداره این یه بیماری خود ایمنی هست

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤