2777
2789

ینی ب حدی خوشحالم از اینکه دلار و طلا داره ریزش میکنه ک حد نداره 

انشالله ایندفعه دیگ واقعا بالا نره. جوونا بتونن ی کاری کنن. ی تشکیل خونواده ای چیزی...

خدا حاجت همرو بده انشالله اونایی ک ت گرونی خریدن و احساس ضرر میکنن از جایی دیگ سود زیاد کنن

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلاً که داره میریزه 

اما در چند روز اینده ممکنه بره بالا

اگر فردا بایدن بیاد اعلام کنه برجام انجام نمیشود و امریکا برنمیگردد بدون میره بالا😂

روی این بازار نمیشه اعتماد کرد

الان قیمت خونه تهران ۲۰ درصد اومده پایین

قیمت خودرو هم اومده پایین ، ۳۰ میلیون تومن از قیمت پژوپارس کم شده

دلار هم داره میاد پایین

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
با اینکه دارم رو طلام ضرر میکنم ولی امیدوارم بازم بیاد پایین زندگیا راحت بشه

به خدا ما هم از قیمت ماشینمون که میخوایم بفروشیم داره میاد پایین و کم میشه ولی خوشحالم چون واقعاً این حجم گرانی ناحقیه!

ینی ب حدی خوشحالم از اینکه دلار و طلا داره ریزش میکنه ک حد نداره  انشالله ایندفعه دیگ واقعا با ...

کیا از گرونی سود کردن ؟ مافیا و دلال‌ها

کسانی که خرید و فروش ارز ، گوشی ، ماشین ، ملک میکردن الان دارن ضرر میکنن همه هم وضعِ مالی خوبی دارنااااااااا اما حریص هستن

ینی ب حدی خوشحالم از اینکه دلار و طلا داره ریزش میکنه ک حد نداره  انشالله ایندفعه دیگ واقعا با ...

دعای آخرت قشنگ بود 👏

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مگه بایدن اعلام نکرده 

اون ماااااال خیلی قبله ، الان گویا قراره به برجام برگرده و به ایران گفته این اخرین فرصته

مکرون هم با رییسی یه ۹۰ دقیقه صحبت کرده

اون ماااااال خیلی قبله ، الان گویا قراره به برجام برگرده و به ایران گفته این اخرین فرصته مکرون هم ب ...

کی جواب نهایی میدن؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده