2777
2789
ببین وقتی میگه از قیافه همه خستم حتا توو  تو هم خیلی راحت بگو ، اخخخ گفتی حرف دل منو زدی و تا ...

اخه وقتی دوتایی داریم صبونه میخوریم این حرفا درسته ؟؟؟؟

من که فقط با لبخند سکوت کردم  

همکاریم‌با هم کار می‌کنیم چطور فاصله بگیرم اخه روزی ۸ ساعت کنارمه

همکارت باشه نیاز نیست بهش بچسبی و احساس صمیمیت داشته باشی باهاش ، فقط در صورت نیاز و در مورد کار باهاش هم صحبت بشو که جرات نکنه بهت بی احترامی کنه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه وقتی دوتایی داریم صبونه میخوریم این حرفا درسته ؟؟؟؟ من که فقط با لبخند سکوت کردم  

اره عزیزدلم وقتی اون میگه چرا تو سکوت کنی که خود خوری کنی ، ببین منم دقیقا یه همکار داشتم که همسایمم بود و تقریبا بیشتر روزو باهم در ارتباط بودیم ، اونم دلش پاک بودا ادم خوش ذاتی بود ولی هم خیلی رک بود هم یهو یه حرفایی میزد که به ادم برمیخورد مثلا میگفت وای اگه دوستای خودم الان همکارم بودن چقد بهم خوش میگذشت یا میگفت نگا کن عین گاو داری میخوری ، یا یهو میگفت تو که اسکولی راحتی .. حالا اگه منو ببینی که چقدر ازون عاقل تر بودم و خانوم تر  ولی ببین اون مدلش بود دیگه..  همه ی دوستای دور و ورش باهاش یا قطع ارتباط بودن یا مشکل داشتن واسه این چرت و پرتاش .. منم مجبور بودم تحملش کنم اون مدتو..

منم اوایل مثل تو سکوت میکردم و حرص میخوردم ولی دیگه از یه جایی جوابشو دادم البته با شوخی و خنده هاا چون جو بینمون دوستانه بود ، جالبه خودش بهش بر میخورد !! و دیگه اون حرفارو کم تر میزد ، تو هم وقتی این حرفا رو میزنه بگو اخخخ گفتی ، حرف دل منو زدی یا بگو چی میشد الان بجای اینجا پیش خانوادم باشم ، یا بگو کی دوس داره تایمی که میتونه کنار خانوادش باشه رو پیش همکاراش باشه ،، وقتی اون میگه تو چرا نگی عزیزم ، میدونم واسه ما سخته چون ما عادت کردیم دل کسیو نشکنیم ولی این فرق داره این مقابله به مثله و تو هم با خنده و شوخی داری میگی.. 

اخه وقتی دوتایی داریم صبونه میخوریم این حرفا درسته ؟؟؟؟ من که فقط با لبخند سکوت کردم  

چون اگه جوابشو ندی و رفتار با این مدل ادما رو بلد نباشی واقعا از لحاظ روانی اسیب میبینی

اره عزیزدلم وقتی اون میگه چرا تو سکوت کنی که خود خوری کنی ، ببین منم دقیقا یه همکار داشتم که همسایمم ...

ممنون عزیزم . اتفاقا دیروز دیگه  پیشش ننشستم و رفتم تو حیاط نشستم چایی خوردم  . دارم سعی میکنم که بتونم جوابش رو بدم  .  چرا اونا حرف دلشون رو بزنن و ما نه .   ولی در کل من خیلی دلسوزم اگه چیزی هم بگم عذاب وجدان میگیرم . ولی باید خودمو اصلاح کنم . 🙏

ممنون عزیزم . اتفاقا دیروز دیگه  پیشش ننشستم و رفتم تو حیاط نشستم چایی خوردم  . دارم سعی م ...

اره عزیزدلم خوب کاری میکنیی

اره قشنگم عذاب وجدان چرااا؟ 

قرار نیس بی احترامی کنی که ، قراره همون حرف خودشو تو شوخی و خنده تایید کنی و به خودش برگردونی ..

سلام،بنظرم یا وجود ایشون رو نعمت بدون برای خودت وبا لذت و علاقه  یه جور تمرین صبوری کن در کنارش،بپذیر که آدمها متفاوتن خیلی،ایشون ممکنه رک و بد دهن باشه اما خوبیهای خیلی باارزشی توی وجودش داره قطعا.

یا اینکه اگر واقعا واست آزاردهنده اس و همش حس بد دریافت میکنی روابط رو فقط در چارچوب و حیطه کاری کنترل کن،،،مثلا هندزفری داشته باش برا خودت

سلام،بنظرم یا وجود ایشون رو نعمت بدون برای خودت وبا لذت و علاقه  یه جور تمرین صبوری کن در کنارش ...

ممنون عزیز . 🥰

نه دیگه کلا فقط سلام و علیک خشک داریم  واقعا تحمل کردنشون سخته