2777
2789
عنوان

اقدام

87 بازدید | 12 پست

خانما من دیروز آمپول سینال اف تزریق کردم دور ناف.. دکتر یه سری قرص و دارو اینام داده همراه کیت تخمک گذاری. حالا باید منتظر کیت باشم تا اقدام کنم.. اگه تجربه ای داشتین میگین؟؟ این آمپول تاثیری تو بارداری داره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله امپول خوبیه  منم دوماه زدم ماه سوم بیخیال شدم و فقط اصلاح سبک رو ادامه دادم اخر ماه شکر خد ...

عزیزم هر دو ماه رو با دستور پزشک زدی؟؟ یا خودت میخریدی و تزریق میکردی؟ خداروشکر مبارک باشه

عزیزم هر دو ماه رو با دستور پزشک زدی؟؟ یا خودت میخریدی و تزریق میکردی؟ خداروشکر مبارک باشه

مرسی عزیزم 

من مو ب مو حرف دکترم گوش میکردم 

ازاد ک نزنی یوقت دوزش بالا باشه فولیکول اونقدر بزرگ میشه ک تبدیل ب کیست میشه...

مرسی عزیزم  من مو ب مو حرف دکترم گوش میکردم  ازاد ک نزنی یوقت دوزش بالا باشه فولیکول اون ...

نه من تازه رفتم دکتر فقط یکی به خودم داد یکی به همسرم که دیشب تزریق کردیم.

به من فقط یکی داد🤔

من خودم بدونه دارو فولیکولم خوب بود ولی سه تا داد گف روز 7.8.9سیکلم بزنم بعد گفت روز 12سیکلم سونو بدم بعد سونو برام دوتا آمپول hcg نوشت همون روز زدم دیگه تا ببینم خدا چی میخواد 😔

من خودم بدونه دارو فولیکولم خوب بود ولی سه تا داد گف روز 7.8.9سیکلم بزنم بعد گفت روز 12سیکلم سونو بد ...

اصلا ناامید نباشین روحیه خیلییی تاثیر داره من دقیقا وقتی گفتم بیخیال بچه و میخوام ورزش کنم خودنو تقویت کنم بعد اقدام کنم باردار شدم

ی سوال بر من لتروزول ۲.۵ داده با آمپول hmgبعد آمپول نوشته روز شش ام یعنی روز شش ام بعد قرصا یا روز شش ام پری

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉