2777
2789
عنوان

تصمیم دیر هنگام

78 بازدید | 12 پست

39سالمه به خاطر اینکه مستاجریم و شاغلم هستم دیر فکر بچه افتادیم یعنی اولش اصلا نمیخواستیم الان فکرش افتادیم که داشته باشیم خوبه ولی فکر مستاجری و ترس هرساله اجاره ها با این همه مشکلات اقتصادی فکرشو میکنم خوشم میاد بچه دار بشم اما باز یاد مشکلاتش و اینکه دیگه سنم داره بالا میره میترسوندم به نظرتون چکار کنم؟ از دو دلی و اینکه نمیتونم قاطعانه اقدام کنم خسته شدم میگم کاش اصلا ا ازدواج نمیکردم که اینهمه سختی بکشم 

یه دونه ش رو هرجوری هست میشه خوشبخت کرد. برای بعدیا فکر پول و مستاجری و .... کن.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شرایط سختیه.. اگه بنظر خودت ادمی هستی ک وقتی بچتو ببینی، بخاطر ارامشش همه ی تلاشتو میکنی تو زندگی و میتونی کاری کنی ک بچت ارامش نسبی داشته باشه، حتما اقدام کن..

فرصتت اخراشه.. هر چند ک شنیدم کلا بعد ۳۵ سالگی برا بچه دار شدن باید تحت نظر بود

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

این تصور غلطی هست که بچه بیاریم موقعی که شرایط خوب باشه هیچ کس نمیتونه آینده رو تضمین کنه هیچ کس هم نمیتونه بگه این آینده کی میرسه ممکنه شما شرایط خوبی داشته باشی وقتی بچه اومد و بزرگتر شد شرایط بد بشه پس خیلی روی این قضیه تمرکز نکن نمی گم به این مسائل دقت نکن ها نه ولی زیاد توی این فکر نباش

همون یه دونشم برام سخته باید کارمو ترک کنم

چرااا

مرخصی زایمان

کمک

پرستار

سختش نکن

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
همون یه دونشم برام سخته باید کارمو ترک کنم

منم اقدامی هستم قصد دارم بعد از بارداری و اومدن بچه تا یک سالگی براش پرستار بگیرم بعد بزارمش مهد میخوام پرستار بگیرم چون توی شهر خودم نیستم وگرنه میذاشتمش پیش اطرافیان شما هم همین کار رو بکن

منشی هستم شوهرمم بیمه نداره خودم بیمم اگه کارمم ترک کنم همش میسوزه

خب ترک نکن

سعی کن چندماه عین حقوق رو بدی پرستار تا کمی بزرگ شه. یه ذره برای اطرافیان زحمت بکش بلکه به جاش بچه ت رو نگه دارن. بنظرم یه دونه رو با زرنگی میتونی مدیریت کنی ولی دقیق شرایطتو نمیدونم.

منم اقدامی هستم قصد دارم بعد از بارداری و اومدن بچه تا یک سالگی براش پرستار بگیرم بعد بزارمش مهد میخ ...

اگربتونم کارمو ادامه بدم ترسی ندارم اما اگه نه خیلی سخته با این مخارج

خب ترک نکن سعی کن چندماه عین حقوق رو بدی پرستار تا کمی بزرگ شه. یه ذره برای اطرافیان زحمت بکش بلکه ...

میدونی فکر کنم چون منشیم بعد از بارداری دیگه کارو واسم نگه ندارن

میدونی فکر کنم چون منشیم بعد از بارداری دیگه کارو واسم نگه ندارن

والا دقیق نمیدونم

شما قول بده منظم میری بعدش

نهایتا بازم میشه شغل منشی پیدا کنی