2777
2789
عنوان

گربه اومد بلد چینامو بخوره

538 بازدید | 29 پست

الان شاید بگین دهنمونو سرویس کردی با بلدرچینات ولی خب کاریش نمیشه کرد فعلا من با همینا سر و کار دارم 

بچه ها الان داشتم درس میخوندم سرمو اوردم بالا دیدم گربه تا وسط خونه اومده 

دقیقا یه متر جلو تر میومد جوجه هام بودن 

نمیدونم چون من سر و صدا کردم رفت یا خودش رفت چون خیلی ریلکس رفت نمیدونم اصلا بلدرچینارو دید یا نه 

داداشم میگه بوشونو احساس کرده 

بلدرچینام خواب بودن 

داداشم میگه گربه فهمیده امروز فردا میاد میبره 

خونمون هم همکفه و ویلایی و واقعا نمیشه هر دیقه در خونه بسته باشه 

وای حالا چیکار کنم راضیم بمیرن ولی گربه نخوره اینارو😭😭 

بنظرتون تو اتاق نگه داری کنم ازشون؟ چند روز دیگه عروسی باید بزیم اینارو چیکار کنم 🥲 گربه نخوره(چون از کنار کولر راه هست به خونه میارسم از اونجا بیاد تو)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه عصری رفته بود سر کارتن کیک توی خونمون🙁🙁🙁🙁کیک میخواست

منم با ی جیغ بنفش همراهیش کردم بیرون

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب بندازشون توقفس.بوی اوناخورده به دماغ گربه تابه مقصدش نرسه ولش نمیکنه.منم دوتاجوجه اردک  ویه دونه جوجه رنگی براپسرم گرفتم گربه لعنتی تاهمشونخوردولشون نکرد.همیشه رودیواربراشون کمین میکرد

گربه چه پررو برو بیا داره تو خونتون، یه قفس محکم درست کن براشون مسافرت رفتنی هم بسپار به کسی، بیرون رفتنی هم یه جور مسیر کولرو مسدود کن گربه رد نشه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
2790
2778
2791
2779
2792