2789
عنوان

کات کنم یا نه ؟

203 بازدید | 15 پست

اگ یکی راجب رلتون بخواد واقعیت بگه ی بزرگتر 

و این حرفا بزنه ب نظرتون خوبه یا بد ؟ 

بگ مورد خوبی نیست ‌. خودخواه 

ب فکر خودش... تحت تاثیر  حرف بقیس 

و استقلالی از خودش نداره ب فکر ازدواج با تو نیست علاقه کمی بهت داره یکم زیاد نه ب ی دختری ک چندسال پیش تو زندگیش بوده هم یکم فکر میکنه چیکارش کنم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکاه میکردم ببینم طرفی که ازش مشورت گرفتم منطقی اینارو بهم گفته یا کلا گارد داره مقابل پسرا یا چی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
نکاه میکردم ببینم طرفی که ازش مشورت گرفتم منطقی اینارو بهم گفته یا کلا گارد داره مقابل پسرا یا چی

بجز شما هیچکس منطقی جواب نداد 

بعد همه هم طلبکارن چرا آدم خوب نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بجز شما هیچکس منطقی جواب نداد  بعد همه هم طلبکارن چرا آدم خوب نیست

علاوه بر این فک کن توی زندگی شخصی خودشون هم اینجوری مسائلشونو حل میکنن اونوقت میان هی تاپیک میزنن بقیه رو مورد عنایت قرار میدن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
علاوه بر این فک کن توی زندگی شخصی خودشون هم اینجوری مسائلشونو حل میکنن اونوقت میان هی تاپیک میزنن بق ...

دقیقاااا

واقعا چرا برای حل زندگی شخصی باید از کسای که نمیدونی از نظر روانی کاملا سالمن کمک بگیره آدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم