2777
2789
عنوان

برای یک خانوم

145 بازدید | 17 پست

به جز عزت نفس و اعتماد به نفس دیگه چیا لازمه؟

میدونی من دختر خیلی حساسی هستم و دوس دارم مثل خیلی خانومای معرکه از نظر رفتاری که سر چیزای کوچیک اعصاب خودشون و شوهرشون رو به هم نمیریزن باشم،اما نمیدونم چطوری میشه!

مثلا این که یکی لباس نامناسب بپوشه توی جمع یا لباس زیر یکی تو حیاط پهنه یا دوست همسرم از کسی که میخواد باهاش ازدواج کنه میگه...من حساسیت نشون میدم،شما چطوری بیخیال هستین و تاثیری روی رابطه ی عاطفیتون نمیذاره؟🙂

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

به این فک میکنم که هیچی مهم تر از ارامش خودم و اعصابم نیست

و وقتی حرص میخورم به این فک میکنم که خب اینجوری شده به درک که شده الان من درگیری پیش بیارم و اعصاب خودمو خراب کنم؟ اصلا فدای سرم😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فک میکنم که هیچی مهم تر از ارامش خودم و اعصابم نیست و وقتی حرص میخورم به این فک میکنم که خب ...

خیلی خوبه،تاثیر میذاره واقعا روی تو؟آروم میشی؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
وقتی اعتماد بنفس و اعتماد به رابطه داشته باشی میدونی که شوهرت به تو فکر میکنه، اون مریض جنسی نیست که ...

کاملا درسته حرفت،من نمیدونم چرا آدم نمیشم! 

ببینید من متاهل نیستما و خب طبعا شاید نتونم اونطور که باید و شاید حساسیت های یک خانوم متاهل رو درک کنم ولی یه قانون طلایی دارم اونم اینه: به جهنممممم 

یعنی هر چی که حرصم رو دربیاره با این قانون فوق طلایی، خنثی و بی اثر میشه

گفتم شاید برای شما هم مفید باشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خیلی خوبه،تاثیر میذاره واقعا روی تو؟آروم میشی؟

جون واقعا سلامت روانم برام مهمه اره تاثیر میذاره و نهایت نهایتش میشه یه غر زدن کوچولو

خیلی وقتا هم قابلیت اینو پیدا میکنم که ازش جوک بسازم و بزنم قضیه رو به مسخره بازی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

طبیعیه

اخلاق

سلیقه

هیکل

تمیزی و نظافت و مرتب بودن

اعتماد به نفس

مشغول یه کاری باشی( هرچی، نقاشی، کارای هنری حتی برا دل خودت، ولی یه کاری غیر کار خونه و بچه)

خوشرو و خوشخو باشی

بلد باشی تو هر موقعیتی چجور رفتار کنی

گیر ندی به شوهرت

شاد باشی

خونه لباسای قشنگ، بیرون سنگین

اهمیت بدی به همسرت

احترام به همسرت

بزرگش کنی جاو بقیه

پشتش باشی و هواشو داشته باشی

رفاقت کنی باهاش

پایه ش باشی

یه دست و صادق باشی باهاش

به علایقش احترام‌بزاری

مهارت گفتگو رو تمرین کنید هردوتون، برا حل اختلافاتتون.

دیگ...

اها

برا بالا بردن و تنوع کیفیت روابط جنسی تون هم تلاش کنی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

وقتی اعتماد بنفس و اعتماد به رابطه داشته باشی میدونی که شوهرت به تو فکر میکنه، اون مریض جنسی نیست که ...

اگه من طرز فکرمو تغییر بدم،موفق میشم که دیگه بعد از آروم شدنم در اون روز یا اون هفته،بعدش حرفشو پیش نکشم؟

آرزومه یه روز خیلی خوب رفتار کنم

ببینید من متاهل نیستما و خب طبعا شاید نتونم اونطور که باید و شاید حساسیت های یک خانوم متاهل رو درک ک ...

واقعا امتحانش نکردم هیچوقت،حتما یادم می مونه ♥️😅🔮ممنونم

طبیعیه اخلاق سلیقه هیکل تمیزی و نظافت و مرتب بودن اعتماد به نفس مشغول یه کاری باشی( هرچی، نقاش ...

اینو چاپ کن بزن به یخچالتون🤣😝🥴

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

جون واقعا سلامت روانم برام مهمه اره تاثیر میذاره و نهایت نهایتش میشه یه غر زدن کوچولو خیلی وقتا هم ...

منم همینطور خیلی آرامشم برام مهمه،چون خیلی حرص و جوش میخورم و نگرانم😅🤣🥲🙃مرسی که تجربیاتت رو بامن در میون گذاشتی

طبیعیه اخلاق سلیقه هیکل تمیزی و نظافت و مرتب بودن اعتماد به نفس مشغول یه کاری باشی( هرچی، نقاش ...

مرسی که وقت گذاشتی،باید درباره ی تک تکشون الان زمان بذارم و فکر کنم ببینم کدومش رو امتحان نکردم و توش ضعف دارم،ممنونم ازت♥️🔮

اینو چاپ کن بزن به یخچالتون🤣😝🥴

چشم♥️🙃🌙

مرسی که وقت گذاشتی،باید درباره ی تک تکشون الان زمان بذارم و فکر کنم ببینم کدومش رو امتحان نکردم و تو ...

قربانت🌿