2777
2789
عنوان

کبد چرب

231 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر ، علائمی مثل لاغری فاجعه بار داشتم، صورتم سیاه و تیره شده، همیشه خستم، انگار ده روزه نخوابیدم. شب ها میخوابم تب و لرز میگیرم طوریکه دست و پاهام یخ میشه، عصابم خورده، از کبد چرب میتونه باشه؟ 

کبد رو نمی دونم ولی احتمالا سوء مزاج سودا دارید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه این نیست ،شکم درد هم دارم 

از کجا می دونید سودا نیست؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
رفتم طب سنتی گفت مشکل نداری

یعنی پیش دکتر طب سنتی رفتید؟ 

علائمتون خیلی شبیه سوداوی هاست

حالت افسردگی هم دارید؟ 

قاعدتا هر کس مشکل منو داشته باشه معلومه تیریپ افسرده هارو داره😃 نه یبوست نمیشم.

نه خب تاثیر داره و در هر فرد ممکنه متفاوت باشه

به نظرم بازم پیش یه دکتر طب سنتی دیگه برید